Engleski jezički kampovi u Londonu i Njujorku za najlepši novogodišnji poklon – PROMOCIJA

letnja skola engleskog u njujorku jezic48dka mrec5bea verbalisti

Svetski šampion u jezičkim programima i kampovima za mlade, LAL grupacija, u saradnji sa jezičkom mrežom Verbalisti, spremila ti je šampionski poklon za novogodišnje praznike. Upiši se do 31. decembra i ostvari velike popuste!

klikni na naslov/link za opis programa i cene

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiLETNJI JEZIČKI KAMP U LONDONU
popust od 100 funti za program od 2 nedelje
popust od 300 funti za program od 3 nedelje

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiLETNJI JEZIČKI KAMP U NJUJORKU
popust od 200 dolara za program od 2 nedelje
popust od 300 dolara za program od 3 nedelje

Oba programa izvode se individualno i sa pratiocem jezičke mreže Verbalisti.

Letnji jezički kamp u Londonu

Kampus St. Mary’s univerziteta, koji se nalazi u prelepom Richmondu (deo Londona), čuven je po svojim sportskim terenima i nekoliko diplomaca koji su osvojili medalje na olimpijskim igrama. Polaznici jezičke mreže Verbalisti koriste iste te sportske terene u okviru kampusa za igranje fudbala, trčanje ili ležanje u travi sa društvom. Ako pada kiša ili je jako vruć dan, ili pak hoćemo da igramo tenis, selimo se u sportsku dvoranu. „Igre bez granica“ su posebno omiljene, tako da ova aktivnost svake godine ima svoje istaknuto mesto u foto i video galerijama jezičke mreže. Detalje programa, cene i foto i video galerije pogledaj ovde ili klikni na link u nastavku:

LONDON, letnja škola engleskog jezika (11-17 god)

Pre dve godine smo zajedno sa predstavnicima škole snimili jednu grupu verbalista u akciji i to tako da dočaramo kako izgleda jedan dan na kampu:

Letnji jezički kamp u Njujorku

Izvodi se u prostorijama vodećeg američkog univerziteta Fordam čiji poslediplomski programi iz finansija su rangirani među dvadeset najboljih u SAD. Veoma moderno opremljen Rose Hill kampus univerziteta nalazi se u neposrednoj blizini Botaničke bašte i Zoološkog vrta, na samo 17 minuta vožnje metroom do strogog centra Menhetna. Univerzitet čak ima i svoju metro stanicu na ekspresnoj liniji Lexington Avenue koja vodi do popularnih njujorških mesta, kao što su Jenki stadion, Central park i Peta avenija. Klikni na link/naslov programa za detalje:

NJUJORK, letnja škola engleskog jezika (13-18 god)

Pogledaj našu njujoršku video razglednicu i ako odlučiš da budeš s nama narednog leta, preporučujemo da se što pre prijaviš jer ovaj kamp škole LAL važi za jedan od najtraženijih među mladima u svetu.

Iskustva i utiske naših polaznika možeš pročitati ovde ili u STUDENT SPOTLIGHT. Sa LAL školama sve je uvek pouzdano, na tebi je da samo izabereš grad, spakuješ kofere i prepustiš se čarima i uzbuđenjima njihovih letnjih kampova.

Imate komentar ili pitanje?