Veliki popust i stipendije za studije u Kanadi – Work & Study Canada

STUDIJE U KANADI canadian maple leaf icon canada symbol maple leaf vector 21488415 2 Dream Big!

Studiranje u Kanadi je apsolutni hit poslednjih godina a programi koledža ILAC u domenu biznisa najtraženiji su kada je u pitanju školovanje i usavršavanje u inostranstvu. Kvalitetni programi, kanadsko obrazovanje i mogućnost zaposlenja odmah po dolasku u Kanadu sigurno su u velikoj meri doprineli vašem velikom interesovanju, ipak za mnoge polaznike specijalne, povlašćene cene koje smo obezbedili za region jugoistočne Evrope bile su presudne za donošenje odluke o upisu.

Za 2023-2024. godinu sa koledžom ILAC dogovorili smo i dodatno stipendiranje pa su tako rad i studije u Kanadi postali još pristupačniji za naše studente.

Popusti i promocija za studije u Kanadi, Verbalisti

Upišite se na jedan od programa i ostvarite 💥 dodatni popust od 2.000 USD 💥 za programe usavršavanja i plaćene radne prakse koledža ILAC. Ukupna ušteda i do 6.000 USD!

Pod izvršenim upisom podrazumeva se uplaćen depozit u iznosu od 1.500 USD, potpisan ugovor i potvrda koledža da je nivo znanja engleskog jezika polaznika na zadovoljavajućem nivou za pohađanje nastave.

‼️ UPIS BEZ RIZIKA: U slučaju nemogućnosti pohađanja programa zbog eventualnih vanrednih Covid-19 okolnosti i/ili zabrane putovanja, početak programa možete odložiti bez dodatnih troškova za neki drugi kasniji termin u 2023. ili 2024. godini. Na ovaj način svi naši polaznici potpuno su obezbeđeni od svakog rizika, a da pritom imaju šansu da blagovremenim upisom iskoriste povlašćene iznose školarine i dodatni promotivni popust za upis u 2023-24. godini.

Ne propustite ovu zaista jedinstvenu priliku da usavšite svoje poslovne sposobnosti i znanje engleskog jezika i otvorite sebi put za boravak i karijeru u Kanadi ili bilo gde u svetu. Upišite jedan od programa koledža ILAC i steknite akreditovanu kanadsku diplomu koja predstavlja jedan od glavnih uslova za apliciranje za kanadsku boravišnu vizu. ILAC College diploma pruža i brojne mogućnosti za nastavak studija i upis na vodeće koledže i univerzitete u Kanadi.

Želite da steknete dodatno iskustvo, obogatite vašu poslovnu biografiju i ostvarite još veću uštedu u školarini? Postanite naš globalni (studentski) ambasador!

INTERNATIONAL AMBASSADOR – STIPENDIJE U IZNOSU DO 1.000 DOLARA!

Studenti ambasadori jezičke mreže Verbalisti i obrazovne grupe PRODIREKT

Studenti ambasadori kompanije PRODIREKT imaju mogućnost da dobiju visoke stipendije; kako se kvalifikovati i prijaviti za studenta ambasadora pogledajte ovde.

Stipendisti ambasadori imaju zadatak tokom boravka i školovanja u inostranstvu, kao i nakon diplomiranja, da prenose svoja iskustva i pomognu drugim našim polaznicima.

Pored zemalja sa područja bivše Jugoslavije, studenti iz Mađarske, Slovačke, Rumunije, Bugarske, Albanije, Ukrajine, Rusije, Brazila, Meksika i drugih zemalja u razvoju takođe imaju pravo da apliciraju za poziciju globalnog ambasadora.

Stipendije se dodeljuju mesec dana pre početka svakog programa, a zbog njihovog ograničenog broja i velikog interesovanja najtoplije preporučujemo što raniji upis.

Upoznajte neke od naših globalnih ambasadora ovde. Preporučujemo da ovde pogledate i priču i utiske Slavka Apostolova, dvadesetogodišnjaka iz Bora, koji je sa jezičkom mrežom Verbalisti pohađao nekoliko jezičkih programa. Slavko je u Vankuveru upravo završio plaćenu radnu praksu koja je deo programa ILAC škole za tehniku prodaje i pružanje usluga kupcima.

Detalje programa, visinu školarina, upisne rokove, foto galerije i video priloge možete pogledati na sledećim linkovima:

Work & Study Canada

CUSTOMER SERVICE programi

BUSINESS programi

Pohađajući programe ILAC koledža dobijate upravo ono što nedostaje obrazovnim sistemima našeg regiona – sticanje pragmatičnog znanja i savremenih poslovnih veština u uslovima jedne krajnje tržišne ekonomije i to uz mogućnost zaposlenja odmah po dolasku u Kanadu. Koledž na nedeljnom nivou objavljuje poslove i organizuje sastanke sa poslodavcima. Kroz učenje, rad i život u Torontu ili Vankuveru svakodnevno usavršavate i engleski jezik.

Ukoliko vaš engleski nije na odgovarajućem nivou za upis u jednu od ILAC škola ili pak želite da upišete klasične kurseve engleskog jezika, kliknite ovde za učenje engleskog u Torontu ili ovde za engleski u Vankuveru. ILAC je najveća u Kanadi i jedna od najuglednijih škola engleskog jezika u svetu, sa brojnim međunarodnim akreditacijama i osvojenim nagradama.

Studenti ambasadori: Naša polaznica Jelena iz Beograda završila je Business Administration program. Njena iskustva sa studiranja na koledžu ILAC donosimo u nastavku:

Ne propustite jedinstvenu priliku da Dream Big!

Imate komentar ili pitanje?