Nivoi znanja engleskog i nemačkog jezika, sertifikati i tabela napretka

Uspeh u svakom poslu znači ostvarivanje zadatog cilja, a cilj učenja stranog jezika predstavlja dostizanje željenog nivoa znanja.

Kako doći do cilja? Prvi korak je utvrđivanje trenutnog nivoa znanja, što se postiže analizom rezultata dijagnostičkog testa, i predstavlja početnu poziciju na putu do cilja. U razgovoru s polaznikom utvrđuje se potreban ili željeni nivo znanja, koji postavljamo kao cilj, i potom definišemo intenzitet i dužinu odgovarajućeg jezičkog programa.

U tabelama u nastavku dat je pregled nivoa i odgovarajućih međunarodnih sertifikata engleskog i nemačkog jezika, kao i dužina trajanja kurseva:

Pregled nivoa znanja i odgovarajućih međunarodnih sertifikata za engleski i nemački jezik
Pregled nivoa znanja i odgovarajućih međunarodnih sertifikata za engleski i nemački jezik (kliknite na tabelu za uvećan prikaz)
nivoi znanja stranih jezika i tabela napretka
Tabela napretka za standardne kurseve engleskog i nemačkog jezika (kliknite na tabelu za uvećan prikaz)

Želite da se upišete ili saznate više o našim jezičkim programima? Pogledajte listu najpopularnijih programa koji se izvode u saradnji sa vodećim akreditovanim koledžima i školama u inostranstvu ovde ili kliknite na link u nastavku:

Kursevi stranih jezikaMi smo obrazovna grupa a ne turistička agencija ili preprodavac turističkih aranžmana. Jezičku mrežu Verbalisti predvode stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 20 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju obrazovnih programa. Akreditovani smo za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Koledži s kojima sarađujemo prošli su našu strogu selekciju. Svaku školu jezika smo posetili, upoznali se s njenim vlasnicima, nastavnim kadrom, programima i metodama, razgovarali s polaznicima, prisustvovali časovima i pregledali ponuđeni smeštaj. Upravo zato mi možemo da vam pomognemo da odaberete jezički program, koledž i smeštaj koji najbolje odgovara vašim potrebama, ali i da doprinesemo nastavku vaše jezičke edukacije i razvoju karijere nakon povratka u zemlju.

Ukoliko imate potrebu za posebno prilagođenim jezičkim programom za vašu profesiju ili želite da usavršite znanje stranog jezika u gradu u svetu koji se ne nalazi na listi naših najpopularnijih programa, kontaktirajte nas ovde ili na info@prodirekt.net i mi ćemo pronaći idealno rešenje za vas.

Imate komentar ili pitanje?