Slavni i poznati u jezičkoj mreži Verbalisti

Javne licnosti u sluzbi edukacije, Verbalisti

Autorski prilozi jezičke mreže Verbalisti o svetskim komunikacijskim trendovima i intervjui s poznatim ličnostima iz regiona i sveta, pregledani na stotine hiljade puta na društvenim mrežama, koriste zabavan i dopadljiv način da ukažu na značaj edukacije i poznavanja stranih jezika.

Ovde možete pogledati najzanimljivije priloge i intervjue, a u nastavku donosimo pozdrave nekih najpoznatijih verbalista:

Miloš Biković u poseti komunikacijskoj mreži Verbalisti
Miloš Biković u poseti komunikacijskoj mreži Verbalisti

Emisija Speak Your Mind! (Kaži šta misliš!) u kojoj javne ličnosti nastavljaju da pletu mrežu verbalista, prvo na društvenim mrežama, a odmah zatim i na 24 televizijske stanice u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, ostvarila je veliku popularnost u regionu odmah na početku njenog emitovanja maja 2012. godine.

Danas komunikacijska mreža Verbalisti okuplja preko 100.000 zaljubljenika u jezike, komunikacije i putovanja i predstavlja najbrojniju i najuticajniju jezičku mrežu u regionu jugoistočne Evrope.

Kliknite ovde i pridružite nam se, razmenite svoja iskustva, pronađite svoje jezičko putovanje, zabavite se i upoznajte nove prijatelje.

Imate komentar/pitanje u vezi sa našim medijima ili edukativnim programima:

Imate komentar ili pitanje?