porodični jezički programi

Da li želite da osvežite porodične godišnje odmore i pritom usavršite znanje stranih jezika? Porodične jezičke programe organizujemo u elitnim jezičkim školama u Barseloni, Marbelji, Nici, Bijaricu, Firenci, kao i u prestižnim koledžima u Londonu, Oksfordu i na Malti.

Porodični jezički programi i putovanja, VerbalistiJezički programi namenjeni porodicama kombinuju jezičke kurseve u školama i koledžima u internacionalnim odeljenjima sa nizom poslepodnevnih i večernjih aktivnosti – sportovima poput surfinga i jahanja na Malti, tenisa u Oksfordu ili Nici, piknika na plaži i disko večeri u Barseloni. Časovi i za decu i odrasle održavaju se u isto vreme, a poslepodnevne i večernje aktivnosti su fakultativne pa porodice same odlučuju da li će učestvovati i biraju aktivnosti i ekskurzije prema nahođenju. Smeštaj za celu porodicu može biti u hotelu, školskoj rezidenciji, apartmanima ili gostoljubivim lokalnim porodicama – već prema vašim željama i porodičnom budžetu.

Tako osmišljen program obezbeđuje zdravu i stimulativnu sredinu za decu pa osim usavršavanja jezika stiču nove prijatelje i iskustva, dok roditelji mogu da se opredele da i sami pohađaju jezički kurs, ili da vreme dok su im deca u školi iskoriste na drugi način.

‼️ NAPOMENA: kliknite na link/naslov u nastavku da biste pristupili internet stranici željenog programa

Malta, engleski jezik (porodični programi), IELS

Nica, francuski jezik, AZURLINGUA

Preuzmite prijavu
(kliknite na sličicu PRIJAVA u nastavku)
prodirekt prijava

Preuzmite opšte uslove
(kliknite na sličicu OPŠTI USLOVI u nastavku)
PRODIREKT Opsti uslovi

Molimo vas da popunjenu i potpisanu prijavu i opšte uslove pošaljete na info@prodirekt.net

PRODIREKT LLC je obrazovna kompanija koja je prva u jugoistočnoj Evropi dobila dve najvažnije međunarodne akreditacije: English UK i ICEF. Prošli smo obuku za inspektore jezičkih škola – Inspections & Inspector Training Course koju organizuje EAQUALS (Evaluation and Accreditation of Quality in Language Services). Naše dvadesetogodišnje iskustvo i međunarodne akreditacije vaša su garancija kvaliteta.

Imate komentar ili pitanje?