porodični jezički programi

Porodični jezički programi i putovanja, Verbalisti

Da li želite da osvežite porodične godišnje odmore i pritom usavršite znanje stranih jezika? Porodični jezički programi, na zahtev, mogu biti organizovani u najpoželjnijim jezičkim destincijama, poput Londona, Malte, Njujorka, Barselone, Marbelje, Nice, Firence, i mnogim drugim.

Jezički programi namenjeni porodicama kombinuju kurseve u vodećim školama sa brojnim poslepodnevnim i večernjim aktivnostima, kao i sportovima.

Časovi i za decu i odrasle održavaju se u isto vreme, a poslepodnevne i večernje aktivnosti su fakultativne pa porodice same odlučuju da li će u njima učestvovati. Roditelji mogu da se opredele da i sami pohađaju jezički kurs, ili da vreme dok su im deca u školi iskoriste na drugi način.

Smeštaj za celu porodicu može biti u hotelu, školskoj rezidenciji, apartmanima ili gostoljubivim lokalnim porodicama – već prema vašim željama i porodičnom budžetu.

‼️ NAPOMENA: kliknite na link/naslov u nastavku da biste pristupili internet stranici željenog programa

Malta, engleski jezik (porodični jezički programi), IELS

Nica, francuski jezik, AZURLINGUA

Ukoliko želite da dostavimo konkretnu ponudu za gore navedene programe ili biste da sa porodicom odete na jezičko putovanje u neki drugi grad u svetu, molimo vas da nam pošaljete detaljan upit popunjavanjem prijave u nastavku:

Preuzmite prijavu
(kliknite na sličicu PRIJAVA u nastavku)
prodirekt prijava

Preuzmite opšte uslove
(kliknite na sličicu OPŠTI USLOVI u nastavku)
PRODIREKT Opsti uslovi

Popunjenu i potpisanu prijavu i opšte uslove treba poslati na info@prodirekt.net

Najbolje skole jezika

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Imate komentar ili pitanje?