Kursevi španskog jezika u Marbelji

Kursevi španskog jezika u Marbelji sa jezičkom mrežom Verbalisti

Kursevi španskog jezika za odrasle u „Zlatnom gradu“ Španije

Marbelja, u prevodu znaći “predivno more”, a mi bismo dodali i predivne plaže, šetališta, vrtovi, vrhunski golf tereni, bogata istorija i sjajna zabava. Dakle, izaberite datum koji vam najviše odgovara, kontaktirate nas i pravac ova španska lepotica!

PROČITAJTE VIŠE OVDE

Verbalisti na proslavi desetog rođendana škole španskog jezika IH Valensija

Skola spanskog jezika IH Valensija proslavlja svoj 10 rodjendan
Espanole IH Valencia: ¡Españolé cumple 10 años! 1 parte ¡Qué fiesta! Ha sido increíble ver a todo el equipo de la escuela y a todos los alumnos en el patio disfrutando del sol, de la paella, de la celebración del 10º aniversario… ¡muchas gracias a todos! Vuestras sonrisas son el mejor regalo para nosotros!

Bilo nam je veliko zadovoljstvo da prisustvujemo 10. rođendanu našeg partnera International House u Valensiji koji je povodom ovog jedinstvenog jubileja priredio funtastičnu žurku 🙂 Još jednom smo imali prilike da vidimo kako se vodi jedna škola svim srcem i ljubavlju, kako se brine o studentima i nastavničkom osoblju, kako se cene partneri… škola Espanole IH Valencia, koju predvodi njena vlasnica i direktorka Cristina Navarro, s pravom važi za jednu od najboljih u Španiji. Uverite se i sami, a sada je i prava prilika za tako nešto!

Detalje i cene programa pogledajte ovde ili kliknite na link u nastavku: PROČITAJTE VIŠE OVDE

Učenje španskog jezika na Ibici, foto galerija programa active IBIZA

Jezička mreža Verbalisti ekskluzivno zastupa u jugoistočnoj Evropi najugledniju i najstariju jezičku školu na Ibici Instituto de Idiomas. Školu su osnovali lingvisti s dugogodišnjim iskustvom u nastavi španskog jezika za strance.

active IBIZA program španskog jezika za mlade predstavlja idealan spoj nastave i fantastičnih vannastavnih aktivnosti. Program aktivnosti pažljivo je dizanjiran od strane jezičke mreže Verbalisti i stručnjaka koledža Instituto de Idiomas kako bi polaznici vežbali španski u međusobnom druženju van učionice i u isto vreme osetili sve čari Ibice.

Naši polaznici su se proteklih godina vraćali prezadovoljni a mi u nastavku donosimo foto album koji to i potvrđuje:

Kliknite ovde ukoliko želite da se i vi nađete na ovom čarobnom ostrvu.

 

Kako izgleda učenje španskog jezika na Ibici

Škola španskog jezika za odrasle na Ibici održava se u najstarijoj jezičkoj školi na Ibici Instituto de Idiomas. Interaktivni pristup i komunikativni način nastave polaznicima nude mogućnost postizanja odličnih rezultata u sve četiri jezičke veštine: razumevanju teksta, pisanju, čitanju i govoru. Grupe se formiraju od najviše 8 polaznika.

Ukoliko ste za odličnu akciju dok usavršavate španski onda je program active IBIZA pravi izbor.

Program aktivnosti pažljivo je dizanjiran od strane jezičke mreže Verbalisti za mlade uzrasta 16-25 godina koji žele samostalnost u planiranju slobodnog vremena tokom letnjeg jezičkog usavršavanja. Nakon nastave sledi uživanje u čarima Ibice. Tu su i brojne sportske aktivnosti, obilasci ostrva, kupanje na čudesnim plažama i provod u popularnim kafićima, restoranima i klubovima… 🙂

U nastavku donosimo slike naših polaznika koji su ove godine na Ibici pohađali kurs španskog: