Škole jezika za mlade – active programi

Skole jezika za mlade - active programi jezičke mreže Verbalisti

active PROGRAMI – škole jezika za mlade koji žele samostalno raspolaganje slobodnim vremenom


Polaznici jezičke mreže obično vole da kažu da svako bar jednom mora da iskusi čari active programa Verbalista. Ovi programi uglavnom su namenjeni mladim studentima uzrasta 16 i više godina koji žele samostalnost i učenje jezika prošarano brojnim aktivnostima van nastave. Organizuju se u najatraktivnijim gradovima širom sveta.

Tajna velike popularnosti active programa leži u njihovim nižim cenama za tržište jugoistočne Evrope posebno dogovorene sa školama, kao i da su kombinacija nastave i pažljivo odabranih paketa vannastavnih aktivnosti i izleta. Na taj način proces izbora pravog programa i upis znantno su olakšani a rizik za polaznike sveden je na minimum. Na kraju, važno je istaći i da se kod active programa uvek vodi računa da se polaznicima ostavi dovoljno vremena i slobode za samostalno istraživanje odabrane jezičke destinacije.

Sve škole jezika u kojima se sprovode ovi programi vodeće su u svetu, međunarodno akreditovane i sa visoko kvalifikovanim nastavnim kadrom. Časovi jezika su interaktivni, zabavni i prilagođeni životnom afinitetu mladih, pa se i željeni napredak u učenju jezika postiže u kratkom vremenskom periodu.

‼️ Klikom na naslove/linkove u nastavku pogledajte opise i cene active programa:

active BRIGHTON, engleski jezik (16+ god), KINGS

active MALTA, engleski jezik (16+ god), IELS

active NEW YORK, engleski jezik (16+ god), KINGS

active MIAMI, engleski jezik (16-18 god), OHLA MIAMI

active LOS ANGELES, engleski jezik (14-19 god), ARDMORE

active YALE (New Heaven, USA), engleski jezik (16-19 god), ARDMORE

active BERLIN-Berlin College, nemački jezik (16-18 god), GLS

active VIENNA-Holiday Course, nemački jezik (16-19 god), ActiLingua

active BARCELONA, španski jezik (16-18 god), DON QUIJOTE

active MADRID, španski jezik (16-18 god), DON QUIJOTE

active MALAGA, španski jezik (16-18 god), DON QUIJOTE

active IBIZA, španski jezik (16+ god), INSTITUTO DE IDIOMAS

active VALENCIA, španski jezik (16-19 god), IH VALENCIA

Toplo preporučujemo da “englezi” pogledaju ovde još jedan program – jezičko putovanje My LONDON (16-25 god), koji i pored toga što se izvodi sa vodičem/pratiocem, podrazumeva veću slobodu i samostalnost kod mladih polaznika, što je slično active programima.

U ponudi jezičke mreže nalaze se i škole jezika za mlade sa pratnjom i njih možete pregledati ovde.

Već naslućujete da se mesta na destinacijama active programa veoma brzo popune pa vam savetujemo što raniji upis.

Molimo vas da popunjenu i potpisanu prijavu/upit i opšte uslove pošaljete na info@prodirekt.net  Prijava vas ni u kom slučaju ne obavezuje na upis nekog programa ali nama pomaže u pružanju bolje usluge i davanju preciznijih odgovora. Pored toga, raspoloživost mesta na programu moguće je proveriti samo nakon dobijene popunjene prijave/upita.

Preuzmite prijavu
(kliknite na sličicu PRIJAVA u nastavku)

Preuzmite opšte uslove
(kliknite na sličicu OPŠTI USLOVI u nastavku)
PRODIREKT Opsti uslovi

PRODIREKT u čijem sastavu se nalazi poslovna grupa i jezička mreža Verbalisti prva je kompanija u jugoistočnoj Evropi koja je još 2009. godine dobila zvaničan status edukatora i agenta dve najznačajnije nezavisne institucije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF. Pomenuta dva priznanja svojevrsna su garancija našim klijentima i polaznicima o kvalitetu edukativnih usluga i jezičkih programa koje nudimo. Više o tome zašto je dobro da o vašem jezičkom usavršavanju i putovanju brinu stručnjaci međunarodno akreditovane jezičke mreže pročitajte ovde.

Imate pitanje u vezi sa active ili nekim drugim programima? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas  ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku: