Učenje jezika za sve uzraste u vodećim koledžima u svetu po najpovoljnijim cenama

AKREDITOVANO * POUZDANO * SAVET JEZIČKIH STRUČNJAKA * SARADNJA DIREKTNO SA ŠKOLOM (a ne turističkom agencijom)

Facebook poslovna strana Verbalista

Veliko hvala što doprinosite i aktivno učestvujete u izgradnji globalne zajednice u kojoj možemo da delimo ideje, unapređujemo komunikacione veštine i podržavamo jedni druge u učenju jezika. Hvala vam na poverenju; nastavljamo u istom tempu u 2017 – da učimo uz dobru zabavu i slavimo zajedničke uspehe.

Kliknite ovde za izbor najpopularnijih jezičkih programa ili na link u nastavku:

U svojoj desetoj godini postojanja društvena mreža Verbalisti posluje kao najveća i najuticajnija jezička obrazovna grupa u jugoistočnoj Evropi. Ono po čemu smo prepoznatljivi su regionalna ekskluzivna zastupstva najboljih koledža i univerziteta u svetu, a njih smo dobili nakon što smo pokazali da:

  • naši stručni saveti pomažu polaznicima da naprave pravi izbor jezičkog programa, škole i smeštaja, što u velikoj meri predodređuje i stepen uspeha jezičkog usavršavanja; samo edukatori i jezički stručnjaci koji su i lično obišli sve škole i smeštajne kapacitete mogu da daju pravi savet,
  • odlazak u najbolje strane škole mora da bude po najnižim mogućim cenama, bez uvećanja cena koje su koledži objavili i dodavanja skrivenih troškova,
  • sve informacije o koledžima, smeštaju i jezičkim odredištima treba da su odmah i lako dostupne, tačne i pregledne,
  • usluga može i mora da bude brza i profesionalna, i
  • učenje stranih jezika treba da bude lako i zabavno.

Posebno nam je drago da su kvalitet našeg rada prepoznale vodeće robne marke u svetu, kao što su REAL MADRID, MANCHESTER UNITED, MANCHESTER CITY i NIKE, koje su jezičkoj mreži Verbalisti poverile ekskluzivno zastupstvo za jugoistočnu Evropu njihovih sportsko-jezičkih kampova u Engleskoj i Španiji – pogledajte Real Madrid kamp ovde, fudbalsku akademiju Manchester City ovde a NIKE ovde.

Fudbalski i jezicki kamp Mancester Junajted i Verbalisti

U 2016. godini naši polaznici iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske i drugih okolnih zemalja pohađali su 72 programa usavršavanja 7 svetskih jezika u 12 zemalja. Tradicionalno, svake nove godine jezička mreža objavi nekoliko novih atraktivnih jezičkih putovanja i programa, a ovaj put njima će se najviše obradovati korisnici koji strane jezike koriste u poslovne svrhe.

Pored standardnih programa, organizujemo i programe za polaganje IELTS/TOEFL testova, kao i za sticanje međunarodno priznatih diploma poput UCLES (The University of Cambridge Local Examinations Syndicate) diplome, zatim usko specijalizovane programe usavršavanja jezika prilagođene potrebama polaznika kao što su English for Law, Francais et Economie, Deutsch+Zertifikat ili Italiano Bancario, kao i pripremne kurseve za opšte i specijalističke studije u inostranstvu.

Sarađujući s nama, vi direktno sarađujete s koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. U svojstvu ovlašćenog regionalnog zastupnika, i u pojedinim slučajevima i ko-autora, jezičke programe pohađate po istim cenama koje su objavili koledži, uz mogućnost da ostvarite dodatne popuste kao član jezičke mreže.

Verbalisti u Oxfordu

Jezičko putovanje s najviše šmeka 🙂 – My OXFORD Kliknite ovde za opis i cene

_

Uspeh pretvoren u brojke

_

2016-ta je bila veoma teška godina, međutim to je bila ipak još jedna rekordna godina za jezičku mrežu. Zabeležen je godišnji rast od čak 73% a najveći broj polaznika bio je iz Srbije, njih 44%, zatim iz Crne Gore (21%), Bosne i Hercegovine (17%), Makedonije (11%), i iz Hrvatske i ostalih zemalja (7%).

Broj članova jezičke mreže premašio je magičnu cifru od 100.000 dok su video prilozi na kanalu YouTube za manje od 4 godine pregledani više od 1.200.000 puta.

Gotovo 50% naših klijenata ponovo je koristilo usluge jezičke mreže i odlazilo na jezičko usavršavanje u inostranstvo u roku od 5 godina.

Letnja skola engleskog i putovanje u London, program My LONDON

Najtraženiji program – jezičko putovanje My LONDON kliknite ovde za opis i cene

_

Akreditacije_

_

PRODIREKT u čijem sastavu se nalazi poslovna grupa i jezička mreža Verbalisti prva je kompanija u jugoistočnoj Evropi koja je još 2009. godine dobila zvaničan status edukatora i agenta dve najznačajnije nezavisne institucije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF. Pomenuta dva priznanja svojevrsna su garancija našim klijentima i polaznicima o kvalitetu edukativnih usluga i jezičkih programa koje nudimo. Više o našim akreditacijama i profesionalnim članstvima pročitajte ovde.

Verbalisti na snimanju filma u Popajevom selu na Malti

Verbalisti učestvuju u snimanju filma u Popajevom selu na Malti
Letnja škola jezika za mlade na Malti sa Verbalistima

Sigurnost i podrška polaznika tokom školovanja u inostranstvu su najvažniji, naročito kada su mladi u pitanju, zato sve grupe tinejdžera u organizaciji Verbalista putuju u pratnji iskusnog profesora koji brine o njima tokom boravka u inostranstvu. Upoznajte se s našim vođama grupa ovde

Jezičku mrežu predvode osobe s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju i međunarodnom poslovanju. Iskustvo koje smo stekli na visoko rukovodećim položajima u vodećim svetskim korporacijama dragoceno je u davanju saveta poslovnim ljudima u kom pravcu i na koji način da nastave da razvijaju svoju karijeru. Saznajte više o osnivačima društvene mreže Verbalisti ovde.

Upišite se na jedan od naših programa i proverite zašto smo najbrže rastuća edukativna društvena mreža u jugoistočnoj Evropi.

Budite i vi jedan od 7.000+ zadovoljnih polaznika jezičke mreže 🙂

Save

Save

Save

%d bloggers like this: