Učenje jezika za sve uzraste u vodećim koledžima u svetu po najpovoljnijim cenama

AKREDITOVANO * POUZDANO * SAVET JEZIČKIH STRUČNJAKA * SARADNJA DIREKTNO SA ŠKOLOM (a ne turističkom agencijom)

Skole engleskog, nemackog i drugih stranih jezika, jezicka mreza Verbalisti

Kliknite ovde za izbor najpopularnijih jezičkih programa ili na link u nastavku:

U svojoj dvanaestoj godini postojanja jezička mreža Verbalisti posluje kao najveća i najuticajnija jezička obrazovna grupa u jugoistočnoj Evropi. Ono po čemu smo prepoznatljivi su regionalna ekskluzivna zastupstva najboljih koledža i univerziteta u svetu, a njih smo dobili nakon što smo pokazali da:

  • naši stručni saveti pomažu polaznicima da naprave pravi izbor jezičkog programa, škole i smeštaja, što u velikoj meri predodređuje i stepen uspeha jezičkog usavršavanja; samo edukatori i jezički stručnjaci koji su i lično obišli sve škole i smeštajne kapacitete mogu da daju pravi savet,
  • odlazak u najbolje strane škole mora da bude po najnižim mogućim cenama, bez uvećanja cena koje su koledži objavili i dodavanja skrivenih troškova,
  • sve informacije o koledžima, smeštaju i jezičkim odredištima treba da su odmah i lako dostupne, tačne i pregledne,
  • usluga može i mora da bude brza i profesionalna, i
  • učenje stranih jezika treba da bude lako i zabavno.

Posebno nam je drago da su kvalitet našeg rada prepoznale vodeće robne marke u svetu, kao što su REAL MADRID, MANCHESTER CITY, MANCHESTER UNITED i NIKE, koje su jezičkoj mreži Verbalisti poverile ekskluzivno zastupstvo za jugoistočnu Evropu njihovih sportsko-jezičkih kampova u Engleskoj i Španiji – pogledajte Real Madrid kamp ovde, fudbalsku akademiju Manchester City ovde a NIKE ovde.

Soccer and language camp Manchester United, Verbalisti

U 2019, godini pre Covid-19 pandemije, naši polaznici iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske i drugih okolnih zemalja pohađali su 78 programa usavršavanja 7 svetskih jezika u 14 zemalja. Tradicionalno, svake nove godine jezička mreža objavi nekoliko novih atraktivnih jezičkih putovanja i programa, a ovaj put njima će se najviše obradovati korisnici koji strane jezike koriste u poslovne svrhe.

Pored standardnih programa, organizujemo i programe za polaganje IELTS/TOEFL testova, kao i za sticanje međunarodno priznatih diploma poput UCLES diplome (The University of Cambridge Local Examinations Syndicate), zatim usko specijalizovane programe usavršavanja jezika prilagođene potrebama polaznika kao što su English for Law, Francais et Economie, Deutsch+Zertifikat ili Italiano Bancario, kao i pripremne kurseve za opšte i specijalističke studije u inostranstvu.

Sarađujući s nama, vi direktno sarađujete s koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. U svojstvu ovlašćenog regionalnog zastupnika, i u pojedinim slučajevima i ko-autora, jezičke programe pohađate po istim cenama koje su objavili koledži, uz mogućnost da ostvarite dodatne popuste kao član jezičke mreže.

Jezičko usavršavanje u Beogradu

Osim edukacije u inostranstvu, proširili smo i jezičku obuku u Beogradu. Moderan centar u srcu grada u Kolarčevoj 5 na raspolaganju je svim polaznicima koji žele najbrži mogući napredak u jezičkom usavršavanju. Radi se o posebnom pristupu kroz rad sa vodećim profesorima u malim grupama ili nastavi 1-na-1 pod okriljem međunarodno akreditovane jezičke mreže.

Tokom nastave akcenat je na govornom jeziku i komunikacionim vežbama radi sticanja što većeg samopouzdanja. Naši profesori su iskusni predavači stranog jezika, izvorni govornici, koji motivišu polaznike da imaju aktivnu ulogu na svakom času i da nove nastavne sadržaje povezuju sa ličnim iskustvima i/ili poslovnim okruženjem. Za korporativne klijente nastojimo da obezbedimo predavače sa iskustvom u privredi, još jedna karakteristika po kojoj verujemo da se izdvajamo od drugih škola.

Kursevi jezika za koje se možete opredeliti su: engleski, nemački, španski, francuski, ruski i italijanski, a nastava se održava u našem jezičkom centru ili u vašim prostorijama. Ukoliko ste zainteresovani za jedan drugačiji, veoma kvalitetan pristup učenju stranih jezika, preporučujemo da nas što pre kontaktirate ovde. Individualni ili poluprivatni karakter programa znači i da je broj mesta ograničen.

profesori-engleskog-i-drugih-stranih-jezika-su-izvorni-govornici-verbalisti.jpg

Naši profesori su iskusni predavači stranog jezika i/ili izvorni govornici, često sa iskustvom u privredi

Uspeh pretvoren u brojke

U 2019. godini zabeležen je još jedan porast u broju upisanih polaznika – 27% u odnosu na prethodnu godinu i time je ostvaren novi poslovni rekord jezičke mreže Verbalisti. Iako broj jezičkih studenata iz regiona i dalje drži primat, globalni razvoj, pre svega u Italiji, Brazilu, Mađarskoj i Poljskoj, zaslužan je za veći deo rasta jezičke mreže. Nakon Italije i Brazila, očekuje se otvaranje kancelarija u Meksiku i Poljskoj.

Broj članova jezičke mreže premašio je magičnu cifru od 100.000 dok su video prilozi na kanalu YouTube pregledani više od 1.700.000 puta.

Gotovo 30% klijenata ponovo je koristilo naše usluge u roku od 5 godina od prvog odlaska na jezičko usavršavanje u inostranstvo. Pogledajte ovde u rubrici STUDENT SPOTLIGHT kako su neki naši polaznici iz regiona opisali svoja iskustva sa vodećim školama širom sveta.

Letnja skola engleskog i putovanje u London, program My LONDON

Najtraženiji program – jezičko putovanje My LONDON kliknite ovde za opis i cene

Akreditacije_

PRODIREKT u čijem sastavu se nalazi poslovna grupa i jezička mreža Verbalisti prva je kompanija u jugoistočnoj Evropi koja je još 2009. godine dobila zvaničan status edukatora i agenta dve najznačajnije nezavisne institucije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF. Pomenuta dva priznanja svojevrsna su garancija našim klijentima i polaznicima o kvalitetu edukativnih usluga i jezičkih programa koje nudimo. Više o našim akreditacijama i profesionalnim članstvima pročitajte ovde.

Verbalisti na snimanju filma u Popajevom selu na Malti

Verbalisti učestvuju u snimanju filma u Popajevom selu na Malti
Letnja škola jezika za mlade na Malti

Sigurnost i podrška polaznika tokom školovanja u inostranstvu su najvažniji, naročito kada su mladi u pitanju, zato sve grupe tinejdžera u organizaciji Verbalista putuju u pratnji iskusnog profesora koji brine o njima tokom boravka u inostranstvu. Upoznajte se s našim vođama grupa ovde

Jezičku mrežu predvode osobe s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju i međunarodnom poslovanju. Iskustvo koje smo stekli na visoko rukovodećim položajima u vodećim svetskim korporacijama dragoceno je u davanju saveta poslovnim ljudima u kom pravcu i na koji način da nastave da razvijaju svoju karijeru. Saznajte više o osnivačima društvene mreže Verbalisti ovde.

Upišite se na jedan od naših programa i proverite zašto smo najbrže rastuća edukativna društvena mreža u Evropi.

Budite i vi jedan od 10.000+ zadovoljnih polaznika jezičke mreže 🙂

Save

Save

Save