jezička putovanja

Verbalisti, Jezicka putovanja za pametne turiste
jezic48dko putovanje i obilasci londona program my london verbalisti

Za sve vas koji tražite dinamičan i savremen pristup učenju jezika, kreirali smo uzbudljive i jedinstvene programe učenja kroz iskustvo – jezička putovanja

Ono što ta putovanja čini posebnim je kombinacija učenja jezika i upoznavanje strane kulture i istorije grada u kom boravite; nastave u učionici i životnih situacija na izletu, u muzeju ili restoranu. Zbog toga svako jezičko putovanje Verbalista podrazumeva mnoštvo aktivnosti, ekskurzija i događaja, pre i posle nastave, tokom kojih ćete istraživati vaš svetski grad, družiti se s kolegama iz koledža i naravno, vežbati stečeno znanje stranog jezika u realnim, životnim situacijama.

Jezička putovanja namenjena su polaznicima starijim od 16 godina –  gornja starosna granica ne postoji, a možete putovati sami, ili kao deo organizovane grupe.

Preuzmite prijavu
(kliknite na sličicu PRIJAVA u nastavku)
prodirekt prijava

Preuzmite opšte uslove
(kliknite na sličicu OPŠTI USLOVI u nastavku)
PRODIREKT Opsti uslovi

Molimo vas da popunjenu i potpisanu prijavu i opšte uslove pošaljete na info@prodirekt.net

NAPOMENA: kliknite na link/naslov u nastavku da biste pristupili internet stranici željenog programa

My LONDON, jezičko putovanje (engleski), ST GILES COLLEGE – kliknite ovde
My OXFORD, jezičko putovanje (engleski), KINGS COLLEGES – kliknite ovde
My LIVERPOOL, jezičko putovanje (engleski), lila* – kliknite ovde
My DUBLIN, jezičko putovanje (engleski), CENTRE OF ENGLISH STUDIES (CES) – kliknite ovde
My LOS ANGELES, jezičko putovanje (engleski), KINGS COLLEGES – kliknite ovde
La mia ROMA, jezičko putovanje (italijanski), DILIT IH – kliknite ovde

Pet godina za redom najpopularnije jezičko putovanje bilo je My LONDON, u kom polaznici prepodne razgledaju tu uzbudljivu metropolu a poslepodne pohađaju nastavu u malim, internacionalnim grupama. Međutim, prošlogodišnji hit svakako je bilo jezičko putovanje My OXFORD, pre svega zbog brojnih mladih polaznika koji su želeli da usavrše znanje engleskog jezika u verovatno najprestižnijem, najzabavnijem i najbezbednijem studentskom gradu na svetu. Ako želite, engleski možete usavršiti i u sunčanoj Kaliforniji kroz program My LOS ANGELES; koledž se nalazi na legendarnom Sanset bulevaru, dok naučene jezičke strukture vežbate na plaži, kao i u restoranima i kafićima tog “Entertainment Capital of the World”.

Jezičku mrežu predvode osobe s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju i međunarodnom poslovanju. Iskustvo koje smo stekli na visoko rukovodećim položajima u vodećim svetskim korporacijama dragoceno je u davanju saveta poslovnim ljudima u kom pravcu i na koji način da nastave da razvijaju svoju karijeru. Saznajte više o osnivačima društvene mreže Verbalisti ovde.

Kontakt formular