Popularna letnja škola španskog jezika u Valensiji

Letnja škola španskog u Valensiji, jezička mreža Verbalisti

Učenje španskog jezika uz bogate vannastavne aktivnosti i vrhunsku zabavu – letnja škola španskog u Valensiji.

Letnja škola španskog za decu (14-17) u Valensiji izvodi se ekskluzivno u regionu jugoistočne Evrope u partnerstvu sa jednom od najboljih škola jezika u Španiji – International House Valencia. Program podrazumeva 20 časova španskog jezika nedeljno i bogat program vannastavnih aktivnosti i ekskurzija, sa smeštajem u rezidenciji ili u porodici na bazi punog pansiona.

PROČITAJTE VIŠE OVDE

Kursevi engleskog za srednjoškolce na prestižnom američkom univerzitetu Yale

Kursevi engleskog za srednjoskolce, active YALE program, Verbalisti

Kursevi engleskog za srednjoškolce – program active YALE sa izletom u Njujork (16-19 god)

Program active YALE je prvi korak na putu ostvarenja akademskog sna naših polaznika. Sa njim se spoznaju lepote studiranja kod kuće ili u inostranstvu, stiču prijatelji iz celog sveta i dragoceno životno iskustvo. Oseti kako je biti deo jednog od najprestižnijih univerziteta u svetu! Upiši active YALE program i uči engleski na univerzitetu koji su završili predsednici Amerike (čak 5 njih do sada), zatim Henri Ford II, Meril Strip, Edvard Norton, Hilari Klinton, Džudi Foster…

PROČITAJTE VIŠE OVDE

Hit letnji kampovi i škole engleskog u Njujorku – za sve uzraste

dozivite svoj empire state of mind jezicki program u njujorku verbalisti
Doživite svoj „Empire State of Mind“

Među najpopularnijim kampovima i školama engleskog jezika u Americi izdvajaju se programi u Njujorku. Njujork je glavni centar sveta, simbol slobode i neograničenih mogućnosti. U tom gradu koji nikada ne spava sve je uzbudljivije, pa tako i učenje engleskog.

Sveobuhvatna ponuda jezičke mreže za Njujork pokriva sve uzraste i namene, bilo da se radi o letnjem kampu za mlade sa pratnjom ili stručnom jezičkom usavršavanju i poslovnim kursevima.

Na raspolaganju su tri programa a do njihovih opisa i različitih tipova kurseva dolazite klikom na naslove u nastavku koji se nalaze iznad video priloga koje smo napravili sa školama ST GILES i LAL kako bismo vam još bolje dočarali šta vas očekuje narednog leta 🙂 PROČITAJTE VIŠE OVDE