Kursevi francuskog jezika

Kursevi francuskog jezika

Doživite autentični duh Francuske i učite francuski u simbolu romantike – Parizu, mondenskom biseru – Nici ili u ekološki najčistijem gradu Evrope – Monpeljeu.

Za časove posle kojih vam Francuzi neće ispravljati greške u govoru odgovorne su najbolje francuske škole jezika: Accord u Parizu, privatni jezički institut koji poseduje akreditaciju Univerziteta u Parizu i Asocijacije FLE (Francais Langue Etrangere), zatim Azurlingua u Nici, škola kojoj je Francusko Ministarstvo prosvete dodelilo oznaku FLE Quality Label za izuzetan kvalitet, kao i Institut Linguistique Adenet u Monpeljeu kom naši polaznici svake godine daju najviše ocene i kroz koji je prošlo preko 35.000 učenika.

Naši jezički stručnjaci i široka mreža profesora francuskog jezika takođe vam stoje na raspolaganju za obuku u gradu u kom živite, dovoljno je samo da nam pošaljete upit mejlom ili da nam prenesete vaš zahtev putem kontakt formulara u dnu ove strane.

LETNJI KAMPOVI I KURSEVI FRANCUSKOG ZA MLADE

Nica, francuski jezik (12-17 god), AZURLINGUA
Monpelje, francuski jezik (16+ god), INSTITUT LINGUISTIQUE ADENET

PROGRAMI ZA ODRASLE

Pariz, francuski jezik, ACCORD
Nica, francuski jezik, AZURLINGUA
Monpelje, francuski jezik, INSTITUT LINGUISTIQUE ADENET
Monpelje 50+, francuski jezik, INSTITUT LINGUISTIQUE ADENET

PORODIČNI JEZIČKI PROGRAMI

Nica, francuski jezik, AZURLINGUA

STRUČNI I POSLOVNI JEZIČKI PROGRAMI

Pariz, poslovni francuski jezik (business, legal, manager, executive programi), ACCORD
Nica, priprema za DELF i poslovni francuski (business, executive, executive premium), AZURLINGUA
Monpelje, priprema za DELF i poslovni francuski, INSTITUT LINGUISTIQUE ADENET

JEZIČKI PROGRAMI ZA PROFESORE

Nica, obuka profesora-predavača (francuski), AZURLINGUA
Monpelje, obuka profesora-predavača (francuski), INSTITUT LINGUISTIQUE ADENET

Preko 10.000 polaznika jezičke mreže Verbalisti učilo je strane jezike u regionu i inostranstvu tokom poslednjih petnaest godina što nam je donelo vodeću poziciju u jugoistočnoj Evropi kada je u pitanju jezička edukacija za sve uzraste. Upišite se na jedan od naših programa za učenje francuskog i proverite zašto smo jedna od najbrže rastućih edukativnih društvenih mreža u Evropi.

Molimo vas da popunjenu i potpisanu prijavu i opšte uslove pošaljete na info@prodirekt.net. Prijava vas ni u kom slučaju ne obavezuje na upis nekog programa ali nama pomaže u pružanju bolje usluge i davanju preciznijih odgovora. Pored toga, raspoloživost mesta na programu moguće je proveriti samo nakon dobijene popunjene prijave/upita.

Preuzmite prijavu
(kliknite na sličicu PRIJAVA u nastavku)
prodirekt prijava

Preuzmite opšte uslove
(kliknite na sličicu OPŠTI USLOVI u nastavku)
PRODIREKT Opsti uslovi

Kursevi francuskog jezika – Ukoliko imate pitanja i želite da nas kontaktirate to možete učiniti ovde ili preko veb formulara u nastavku:

Kontakt formular