Škole jezika i kursevi stranih jezika

AKREDITOVANO * POUZDANO * SAVET JEZIČKIH STRUČNJAKA * SARADNJA DIREKTNO SA ŠKOLOM (a ne turističkom agencijom)

Kursevi stranih jezika za sve uzraste u vodećim koledžima u svetu po najpovoljnijim cenama.

Jezičko putovanje, letnja skola i obilasci Londona, program My LONDON, Verbalisti

Kliknite ovde za izbor najpopularnijih jezičkih programa ili na link u nastavku:

U svojoj trinaestoj godini postojanja poslujemo kao vodeća globalna jezička mreža. Ono po čemu smo prepoznatljivi su regionalna ekskluzivna zastupstva najboljih koledža i univerziteta u svetu, a njih smo dobili nakon što smo pokazali da:

  • naši stručni saveti pomažu polaznicima da naprave pravi izbor programa, škole i smeštaja, što u velikoj meri predodređuje i stepen uspeha jezičkog usavršavanja; samo edukatori i jezički stručnjaci, koji su i lično obišli sve škole i smeštajne kapacitete, mogu da daju pravi savet,
  • odlazak u najbolje škole jezika mora da bude po najnižim mogućim cenama, bez uvećanja cena koje su koledži objavili i dodavanja skrivenih troškova,
  • sve informacije o koledžima, smeštaju i jezičkim odredištima treba da su odmah i lako dostupne, tačne i pregledne,
  • usluga može i mora da bude brza i profesionalna, i
  • učenje stranih jezika treba da bude lako i zabavno.

Posebno nam je drago da su kvalitet našeg rada prepoznale vodeće robne marke u svetu, kao što su REAL MADRID, MANCHESTER CITY, MANCHESTER UNITED i NIKE, koje su jezičkoj mreži Verbalisti poverile ekskluzivno zastupstvo za jugoistočnu Evropu njihovih sportsko-jezičkih kampova u Engleskoj i Španiji – pogledajte Real Madrid kamp ovde, fudbalsku akademiju Manchester City ovde a NIKE ovde.

Vincent Kompany, Škola fudbala i engleskog jezika Manchester City Academy, Verbalisti

U 2022. godini naši polaznici iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske i drugih okolnih zemalja pohađali su 78 programa usavršavanja 7 svetskih jezika u 14 zemalja. Tradicionalno, svake nove godine jezička mreža objavi nekoliko novih atraktivnih jezičkih putovanja i programa, a ovaj put njima će se najviše obradovati korisnici koji strane jezike koriste u poslovne svrhe.

Pored standardnih kurseva stranih jezika, organizujemo i programe za polaganje IELTS/TOEFL testova, kao i za sticanje međunarodno priznatih diploma poput UCLES diplome (The University of Cambridge Local Examinations Syndicate), zatim usko specijalizovane programe usavršavanja jezika prilagođene potrebama polaznika kao što su English for Law, Francais et Economie, Deutsch+Zertifikat ili Italiano Bancario, kao i pripremne kurseve za opšte i specijalističke studije u inostranstvu.

Sarađujući s nama, vi direktno sarađujete s koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. U svojstvu ovlašćenog zastupnika, i u pojedinim slučajevima i ko-autora, jezičke programe pohađate po istim cenama koje su objavili koledži, uz mogućnost da ostvarite dodatne popuste kao član jezičke mreže.

Jezičko usavršavanje putem interneta

Kursevi stranih jezika putem interneta

Osim edukacije u inostranstvu, proširili smo globalno i jezičku obuku putem interneta. Radi se o posebnom pristupu kroz rad sa vodećim profesorima u malim grupama ili nastavi 1-na-1 pod okriljem međunarodno akreditovane jezičke mreže.

Tokom nastave akcenat je na govornom jeziku i komunikacionim vežbama radi sticanja što većeg samopouzdanja. Naši profesori su iskusni predavači stranog jezika, izvorni govornici, koji motivišu polaznike da imaju aktivnu ulogu na svakom času i da nove nastavne sadržaje povezuju sa ličnim iskustvima i/ili poslovnim okruženjem. Za korporativne klijente nastojimo da obezbedimo predavače sa iskustvom u privredi, još jedna karakteristika po kojoj verujemo da se izdvajamo od drugih škola.

Možete se opredeliti za preko 30 jezika a nastava se održava putem interneta uz korišćenje interaktivnih sadržaja i savremene onlajn platforme. Ovde ćete pronaći detaljne informacije o onlajn nastavi i procesu prijave.

Ukoliko ste zainteresovani za jedan drugačiji, veoma kvalitetan pristup učenju stranih jezika, i želite da se upišete na jedan od naših kurseva, kontaktirajte nas ovde.

Naši profesori engleskog i drugih stranih jezika su izvorni govornici, Verbalisti
Naši profesori su iskusni predavači stranog jezika i/ili izvorni govornici, često sa iskustvom u privredi

Uspeh pretvoren u brojke

U godini pre Covid-19 pandemije zabeležen je sedmi uzastopni porast u broju upisanih polaznika – 27% u odnosu na prethodnu godinu i tada je ostvaren novi poslovni rekord jezičke mreže Verbalisti. Globalni razvoj, pre svega u Italiji, Brazilu, Mađarskoj i Poljskoj, zaslužan je za veći deo rasta jezičke mreže. Nakon Italije i Brazila, očekuje se otvaranje kancelarije u Meksiku.

Globalna popularnost jezičke mreže Verbalisti

Broj članova jezičke mreže premašio je magičnu cifru od 100.000 dok su video prilozi na kanalu YouTube pregledani gotovo 2 miliona puta. Education Beyond Borders Podcast, koji donosi audio vesti iz domena edukacije u inostranstvu, kao i zanimljive intervjue i priloge, u svojoj prvoj godini postojanja beleži preko 1.000 slušanja njegovih emisija dnevno. Profesionalna grupa Communication & Languages na LinkedInu, koja okuplja čak 8.000 profesora, vlasnika škola, menadžera u obrazovanju i medijskih profesionalaca širom sveta, nedavno je proglašena od strane LinkedIna za grupu sa visokim kvalitetom sadržaja i stopom aktivnosti njenih članova.

Gotovo 30% klijenata ponovo je koristilo naše usluge u roku od 5 godina od prvog odlaska na jezičko usavršavanje u inostranstvo. Pogledajte ovde u rubrici STUDENT SPOTLIGHT kako su neki naši polaznici iz regiona opisali svoja iskustva sa vodećim školama širom sveta.

Letnja skola engleskog i putovanje u London, program My LONDON
Najtraženiji program – jezičko putovanje My LONDON kliknite ovde za opis i cene

Akreditacije_

PRODIREKT u čijem sastavu se nalazi poslovna grupa i jezička mreža Verbalisti dobila je još 2009. godine zvaničan status edukatora i agenta dve najznačajnije nezavisne institucije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF. Pomenuta dva priznanja svojevrsna su garancija našim klijentima i polaznicima o kvalitetu edukativnih usluga i jezičkih programa koje nudimo. Više o našim zavidnim akreditacijama i profesionalnim članstvima pročitajte ovde.

Verbalisti na snimanju filma u Popajevom selu na Malti
Verbalisti učestvuju u snimanju filma u Popajevom selu na Malti
Letnja škola jezika za mlade na Malti

Sigurnost i podrška polaznika tokom školovanja u inostranstvu su najvažniji, naročito kada su mladi u pitanju, zato sve grupe tinejdžera u organizaciji Verbalista putuju u pratnji iskusnog profesora koji brine o njima tokom boravka u inostranstvu. Upoznajte se s našim vođama grupa ovde

Jezičku mrežu predvode osobe s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju i međunarodnom poslovanju. Iskustvo koje smo stekli na visoko rukovodećim položajima u vodećim svetskim korporacijama dragoceno je u davanju saveta poslovnim ljudima u kom pravcu i na koji način da nastave da razvijaju svoju karijeru. Saznajte više o osnivačima društvene mreže Verbalisti ovde.

Upišite se na jedan od naših programa i proverite zašto smo jedna od najbrže rastućih edukativnih društvenih mreža u svetu.

Budite i vi jedan od 15.000+ zadovoljnih polaznika jezičke mreže 🙂SaveSaveSave

Imate komentar ili pitanje?