Jedan predivan dan u Hajd parku i čari jezičkog putovanja My LONDON

Na slatkim smo mukama kada treba da izaberemo fotografije sa jezičkog putovanja My LONDON. Svaka fotografija je draga, svaka priča posebna, svaki događaj nezaboravan. Da li da uzmemo fotke na Milenijumskom mostu ili iz Prirodnjačkog muzeja, Trafalgara, Londonske kule, krstarenja Temzom, a tek one sa ekskurzija u Oksfordu, Brajtonu i Kembridžu… 🙂 Ovaj put izbor je pao na posetu Hajd parku.

Memorijalna fontana Lejdi Di, veštačko jezero Serpentine, Kensington bašte, Albert memorijal, putanja gde se na Olimpijskim igrama 2012. izvodio triatlon i plivački maraton, su samo neka od mesta gde nam je letos srce posebno zaigralo. Jedinstven prikaz ovog divnog dana iz pera našeg vodiča možete videti ovde a radost i osmehe verbalista u nastavku 🙂 PROČITAJTE VIŠE OVDE

Dinamično i uzbudljivo učenje engleskog u malom Londonu na moru (2017 active BRIGHTON foto galerija)

Kupanje u Londonu? Nemoguće! Ako ne verujete, pogledajte slike iz našeg foto-albuma sa letnje škole iz 2017. godine. Dobro, ne baš u „velikom“ Londonu 🙂

Brčkanje u moru u Brajtonu, takozvanom „malom Londonu na moru“, samo je za odvažne, a polaznici jezičke mreže Verbalisti mogu da se pohvale da su položili ovaj test hrabrosti. Osim toga, oprobali smo se u brojnim drugim uzbudljivim aktivnostima i ponešto zabeležili foto aparatima, tako da sada ovde možemo da prenesemo barem delić te atmosfere porodici, prijateljima, ali i svima zainteresovanima za ovaj program.

Da ne bude da smo samo uživali u aktivnostima, prilažemo i slike škole Kings u Brajtonu da vidite gde smo uz aktivan odmor usavršavali svoj engleski jezik.

Program active Brighton namenjen je polaznicima od 16 do 25 godina koji žele da uz dinamičan pristup i vrhunske profesore usavrše svoj engleski jezik. Iako je ovo program za odrasle, na raspolaganju vam je iskusni pratilac iz tima jezičke mreže. Odličan smeštaj nalazi se u samoj školi, međutim na raspolaganju je samo 60 kreveta, zato kliknite ovde za detalje programa i upišite se na vreme.

Akademski duh Oksforda i otmenost vekova oličena u arhitekturi za današnje jezičko putovanje

Polaznici jezičke mreže danas su u poseti Oksfordu 🙂

verbalisti u oksfordu
Ovde se uči kako se poštuje tradicija

OXFORD

Najstariji univerzitetski grad u Britaniji. Nosi titulu centra za kulturu. Zgrade koledža odolevaju vekovima. U dvorištima koledža manastirski mir. Na ulicama svirači kreiraju atmosferu.

U muzeju Ashmolean uzbudljiva izložba 120 crteža Rafaela, renesansnog genija. U koledžu Christ Church duh starih vremena, ali i novi – svet Hari Potera i magije. Motivi Alise u zemlji čuda (autor je bio zaljubljen u ćerku dekana, koja je bila inspiracija za lik Alise).

Šaljemo vam nekoliko slika iz magičnog Oksforda, čujemo se uskoro… pripremamo novu avanturu za ponedeljak, pozdrav Ljiška i verbalisti 🙂

__________________

Jedinstveni obilasci Londona, Oxforda, Kembridža, Brajtona i drugih popularnih britanskih gradova, uz brzo i lako učenje engleskog jezika u vodećoj školi St. Giles u Londonu, doveli su do toga da je program My LONDON jezičke mreže Verbalisti devetu godinu zaredom najtraženiji u regionu. Jezička putovanja pružaju mogućnost da na dopadljiv način upoznate znamenitosti i kulturu jedne zemlje ili grada dok učite engleski; predlažemo da sa nama ovog leta upoznate London. Prijavite se ovde ili klikom na naslov u nastavku:

My LONDON, jezičko putovanje

I ovog leta naša profesorka engleskog jezika i vodič Ljiljana Ljiška Aleksić predvodi polaznike jezičke mreže u brojnim londonskim avanturama, pridružite nam se 🙂

Kurs engleskog jezika za mlade akademce (2016 foto galerija)

svecana-vecera-za-polaznike-akademskog-programa-st-hughs-oxford

Prisutnost i uticaj nas i naših polaznika više su nego očigledni :)
Prisutnost i uticaj nas i naših polaznika više su nego očigledni 🙂

Pojedini polaznici jezičke mreže Verbalisti imali su priliku da prošlog leta u Oksfordu žive životom pravih studenata Univerziteta u Oksfordu. Branko iz Niša, Stefan iz Novog Sada, Andrea iz Beograda, Martin iz Podgorice i Nadia iz Varšave boravili su na čuvenom univerzitetu St. Hugh’s i pohađali akademski program učenja engleskog jezika. Predstavnici jezičke mreže krajem jula obišli su svoje učenike i proveli jednu od najlepših nedelja „na poslu“. Naši polaznici imali su samo reči hvale za program a njihove i naše utiske pretočili smo u foto album koji donosimo u nastavku. Detalje programa možete pogledati ovde ili klikom na link u nastavku:

Dvogodišnju veoma uspešnu i ekskluzivnu saradnju sa organizatorom ove akademske letnje škole jezika, obrazovnom grupom Duke’s Education, obeležavamo u trećoj, 2017. godini nesvakidašnjom promocijom za region jugoistočne Evrope. Želeli smo da omogućimo većem broju naših polaznika da se upiše na jedan ovako prestižan i kvalitetan program i učinimo ga pristupačnijim – za upis u 2017. godini obezbedili smo popust od 1.000 do čak 3.000 funti!

Dodela diploma/sertifikata na svečanoj večeri predstavlja zaista sjajan, dirljiv i nezaboravan događaj, jedan smo sami zabeležili a fotografije drugih dobili smo od univerziteta. Uživajte 🙂 POGLEDAJTE FOTO GALERIJU OVDE