Magija letnje škole italijanskog jezika na moru pretočena u slike

Savršeno uređena i veoma duga peščana plaža sa mekim i finim peskom, časovi italijanskog jezika u hladu borove šume, bezbroj sportova i zabavnih parkova, izleti u obližnju Veneciju i fantastičan šoping decenijama predstavljaju raj za polaznike jezičke mreže Verbalisti. Za detalje programa i cene klikni na naslov u nastavku:

Linjano, letnji kamp italijanskog jezika (12-18 god)

Zlatnoj plaži u čijem se zaleđu nalazi reka Taljamente i venecijanska laguna nije mogao da odoli ni Ernest Hemingvej koji je godinama ovde živeo, uživajući u pecanju. U nastavku donosimo galeriju slika naših učenika u akciji. Još uvek nije kasno da se ovde prijaviš za letnju školu italijanskog u Linjanu.

Kurs italijanskog u Italiji, slike iz Milana i video putopis 2013

Donosimo fotke naših polaznika koji su se upravo vratili iz Milana i jedan fantastičan video putopis.

Doživite Italiju na pravi način s programima jezičke mreže Verbalisti  – kroz učenje jezika upoznaćete jedne od najlepših gradova na svetu, steći nova prijateljstva i zabaviti se na “italijanski način”. Ne brinite ako ste apsolutni početnik u učenju italijanskog, jer je tada jezičko putovanje posebno zanimljivo.

Kliknite ovde za opis i cene jezičkog programa u Milanu – Usavršite znanje italijanskog jezika u evropskom modnom centru Milanu

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije Prodirekt LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika. Proverite zašto smo proglašeni za najbrže rastuću edukativnu društvenu mrežu u 2012. godini i budite i vi jedan od četiri hiljade naših zadovoljnih polaznika.

Video putopis iz Milana koji je napravila naša studentkinja italijanskog Karolina Spisla