Kursevi jezika i letnje škole za decu sa pratnjom

Verbalisti su poznati po lakom učenju jezika kroz zabavu i zanimljivim programima koji najmlađe učenike ostavljaju bez daha – kako zbog stvari koje vide i nauče, tako i zbog akcije i zabave koja ih svake godine očekuje.


Letnje škole za decu sa pratnjom – pratioci grupa

Letnje škole za decu sa pratnjom i pratioci grupa jezičke mreže Verbalisti

Sigurnost i podrška polaznika tokom školovanja u inostranstvu su najvažniji, naročito kada su mladi u pitanju, zato sve grupe tinejdžera u organizaciji Verbalista putuju u pratnji iskusnog profesora ili pratioca koji brine o njima tokom boravka u inostranstvu. Pratilac putuje s grupom, spava u studentskoj rezidenciji, hrani se sa polaznicima i prati ih na vannastavnim aktivnostima i ekskurzijama. Upoznajte se s našim vođama grupa ovde

Svi koledži i škole koji su deo jezičke mreže Verbalisti prošli su našu strogu selekciju. To su renomirane jezičke institucije sa decenijama iskustva i akreditacijama Britanskog saveta u Engleskoj i/ili lokalnih ministarstava obrazovanja u svojim matičnim državama.

Letnje škole za decu sa pratnjom - Polaznici jezicke mreze sa pratiocem grupe, Verbalisti
Letnja škola engleskog u Njujorku – naši polaznici sa pratiocem grupe jezičke mreže

Svaku školu jezika smo posetili, upoznali se s njenim vlasnicima, nastavnim kadrom, programima i metodama, razgovarali s polaznicima, prisustvovali časovima i pregledali ponuđeni smeštaj.

Mi nismo turistička agencija već obrazovna grupa koju predvode stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 25 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju edukativnih programa.

Pogledajte ovde veliki broj individualnih programa posebno kreiranih za mlađe uzraste koji se izvode bez pratnje.

‼️ Covid-19 napomena: Kada koristite usluge jezičke mreže Verbalisti vi ne dobijate samo stručan akademski savet, pomoć pri upisu i viziranju, kao i podršku pre i tokom letnjih škola – dobijate i sigurnost, upis bez stresa i velikog rizika. Za sve naše polaznike obezbedili smo upis na program bez brige zbog neizvesnosti prouzrokovane korona virusom. ✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih otkaznih troškova sve do 4 nedelje pre početka programa. Na ovaj način možete bez ikakvog rizika da rezervišete mesto na vreme, ali i da iskoristite velike povoljnosti aktuelnih promocija.

PROGRAMI ZA MLADE SA PRATNJOM

‼️ NAPOMENA: kliknite na link/naslov u nastavku da biste pristupili internet stranici željenog programa

My LONDON, jezičko putovanje (16+), ST GILES COLLEGE

Njujork, letnja škola engleskog jezika (11-19 god), ARDMORE

Malta, letnja škola engleskog za mlade (13-17 god), IELS

active BERLIN-Berlin College, letnja škola nemačkog (16-18 god), GLS

Valensija, letnja škola španskog za mlade (13-16 god), IH VALENCIA

active VALENCIA, španski jezik (16-19 god), IH VALENCIA

VAŽNO: U pojedinim terminima gore navedeni programi izvode se sa pratiocem grupe pod uslovom da se prijavi dovoljan broj polaznika.

Molimo vas da popunjenu i potpisanu prijavu/upit i opšte uslove pošaljete na info@prodirekt.net  Prijava vas ni u kom slučaju ne obavezuje na upis nekog programa ali nama pomaže u pružanju bolje usluge i davanju preciznijih odgovora. Pored toga, raspoloživost mesta na programu moguće je proveriti samo nakon dobijene popunjene prijave/upita.

NAPOMENA: Mesta u letnjim školama sa pratiocem grupe najbrže se popune, pa toplo preporučujemo što raniji upis. Osim toga, treba imati u vidu dužinu procesa obrade vizne aplikacije (u slučaju Engleske i SAD), kao i da su cene avio karata obično znatno skuplje u nedeljama pred polazak na put.

Preuzmite prijavu/upit
(kliknite na sličicu PRIJAVA u nastavku)
prodirekt prijava

Preuzmite opšte uslove
(kliknite na sličicu OPŠTI USLOVI u nastavku)
PRODIREKT Opsti uslovi

PRODIREKT u čijem sastavu se nalazi poslovna grupa i jezička mreža Verbalisti prva je kompanija u jugoistočnoj Evropi koja je još 2009. godine dobila zvaničan status edukatora i agenta dve najznačajnije nezavisne institucije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF. Pomenuta dva priznanja svojevrsna su garancija našim klijentima i polaznicima o kvalitetu edukativnih usluga i jezičkih programa koje nudimo. Više o našim akreditacijama i profesionalnim članstvima pročitajte ovde.

Letnje škole za decu sa pratnjom – imate pitanje? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas  ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku: