Kursevi jezika i letnje škole za decu sa pratnjom

Verbalisti su poznati po lakom učenju jezika kroz zabavu i zanimljivim programima koji najmlađe učenike ostavljaju bez daha – kako zbog stvari koje vide i nauče, tako i zbog akcije i zabave koja ih svake godine očekuje.


Letnje škole za decu sa pratnjom – pratioci grupa

Letnje škole za decu sa pratnjom i pratioci grupa jezičke mreže Verbalisti

Sigurnost i podrška polaznika tokom školovanja u inostranstvu su najvažniji, naročito kada su mladi u pitanju, zato sve grupe tinejdžera u organizaciji Verbalista putuju u pratnji iskusnog profesora ili pratioca koji brine o njima tokom boravka u inostranstvu. Pratilac putuje s grupom, spava u studentskoj rezidenciji, hrani se sa polaznicima i prati ih na vannastavnim aktivnostima i ekskurzijama. Upoznajte se s našim vođama grupa ovde

Svi koledži i škole koji su deo jezičke mreže Verbalisti prošli su našu strogu selekciju. To su renomirane jezičke institucije sa decenijama iskustva i akreditacijama Britanskog saveta u Engleskoj i/ili lokalnih ministarstava obrazovanja u svojim matičnim državama.

Letnje škole za decu sa pratnjom - Polaznici jezicke mreze sa pratiocem grupe, Verbalisti
Letnja škola engleskog u Njujorku – naši polaznici sa pratiocem grupe jezičke mreže

Svaku školu jezika smo posetili, upoznali se s njenim vlasnicima, nastavnim kadrom, programima i metodama, razgovarali s polaznicima, prisustvovali časovima i pregledali ponuđeni smeštaj.

Mi nismo turistička agencija već obrazovna grupa koju predvode stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 25 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju edukativnih programa.

Pogledajte ovde veliki broj individualnih programa posebno kreiranih za mlađe uzraste koji se izvode bez pratnje.

‼️ Kada koristite usluge jezičke mreže Verbalisti vi ne dobijate samo stručan akademski savet, pomoć pri upisu i viziranju, kao i podršku pre i tokom letnjih škola – dobijate i sigurnost, upis bez stresa i velikog rizika.

✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih otkaznih troškova sve do 4 nedelje pre početka programa. Na ovaj način možete bez ikakvog rizika da rezervišete mesto na vreme, ali i da iskoristite velike povoljnosti aktuelnih promocija.

PROGRAMI ZA MLADE SA PRATNJOM

‼️ NAPOMENA: kliknite na link/naslov u nastavku da biste pristupili internet stranici željenog programa

My LONDON, jezičko putovanje (16+), ST GILES COLLEGE

ST MARY’S COLLEGE LONDON, letnja škola engleskog jezika (11-18 god), TRINITY

Njujork, letnja škola engleskog jezika (11-19 god), ARDMORE

Malta, letnja škola engleskog za mlade (13-17 god), IELS

Berlin Water Sports, letnji kamp nemačkog jezika (12-16 godina), GLS

Valensija, letnja škola španskog za mlade (13-16 god), IH VALENCIA

active VALENCIA, španski jezik (16-19 god), IH VALENCIA

Nica, letnji kamp francuskog jezika (12-17 god), AZURLINGUA

Linjanoletnji kamp italijanskog jezika (14-17 god), LINGUAVIVA

VAŽNO: U pojedinim terminima gore navedeni programi izvode se sa pratiocem grupe pod uslovom da se prijavi dovoljan broj polaznika.

Molimo vas da popunjenu i potpisanu prijavu/upit i opšte uslove pošaljete na info@prodirekt.net  Prijava vas ni u kom slučaju ne obavezuje na upis nekog programa ali nama pomaže u pružanju bolje usluge i davanju preciznijih odgovora. Pored toga, raspoloživost mesta na programu moguće je proveriti samo nakon dobijene popunjene prijave/upita.

NAPOMENA: Letnje škole za decu sa pratnjom najbrže se popune, pa toplo preporučujemo što raniji upis. Osim toga, treba imati u vidu dužinu procesa obrade vizne aplikacije (u slučaju Engleske i SAD), kao i da su cene avio karata obično znatno skuplje u nedeljama pred polazak na put.

Preuzmite prijavu/upit
(kliknite na sličicu PRIJAVA u nastavku)
prodirekt prijava

Preuzmite opšte uslove
(kliknite na sličicu OPŠTI USLOVI u nastavku)
PRODIREKT Opsti uslovi

PRODIREKT u čijem sastavu se nalazi poslovna grupa i jezička mreža Verbalisti prva je kompanija u jugoistočnoj Evropi koja je još 2009. godine dobila zvaničan status edukatora i agenta dve najznačajnije nezavisne institucije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF. Pomenuta dva priznanja svojevrsna su garancija našim klijentima i polaznicima o kvalitetu edukativnih usluga i jezičkih programa koje nudimo. Više o našim akreditacijama i profesionalnim članstvima pročitajte ovde.

Letnje škole za decu sa pratnjom – imate pitanje? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas  ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku: