Akademski program i letnja škola engleskog na čuvenom koledžu Iton

Akademski program i letnja škola engleskog u Engleskoj - Eton College, Verbalisti

Veliko nam je zadovoljstvo da smo našim ambicioznim učenicima omogućili da uče engleski u najčuvenoj srednjoj školi, ETON COLLEGE-u. Radi se o veoma kvalitetnom programu koji je mnogo više od standardne letnje škole engleskog i koji uključuje usavršavanje kroz radionice i predavanja univerzitetskog formata.

Veoma smo ponosni i na naše dugogodišnje ekskluzivno partnerstvo sa britanskom grupacijom Dukes Education, koja izvodi ovaj prestižni akademski program i čije detalje možete videti ovde ili klikom na naslov u nastavku:

Akademski program i letnja škola engleskog (12-16 god) – ETON COLLEGE

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, Verbalisti

Kako bismo program učinili dostupnijim dogovorili smo posebne cene, odnosno popust od čak 10,000 evra koji važi samo za naše polaznike iz jugoistočne Evrope i upis izvršen do 30. aprila.

Iton koledž (Eton College), kroz koji je prošlo čak 20 britanskih premijera, sigurno je najpoznatija škola. I baš u toj sredini, i u neposrednom susedstvu najstarijeg naseljenog zamka na svetu, naši mladi polaznici imaju priliku da uče i sklope dragocena prijateljstva sa izuzetnim predavačima i vršnjacima iz celog sveta.

Pozivamo roditelje i učenike da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i pridruže nam se u učenju i druženju na koledžu Eton ovog leta!

Najbolje skole jezika

Jezička mreža Verbalisti svoje međunarodne akreditacije u obrazovanju i visok kvalitet usluga opravdava strogim kriterijumima pri selekciji škola koje organizuju zimske i letnje kampove stranih jezika u inostranstvu. Za najmlađe članove jezičke mreže biramo programe koje reallizuju međunarodno akreditovani edukatori čiji je kvalitet u samom vrhu i nad kojima Verbalisti vrše stalni nadzor i kontrolu.

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Imate komentar ili pitanje?