Promocija za produženo jezičko leto na Malti

Kursevi engleskog na Malti promocija Verbalists Education

Prateći jezičku mrežu Verbalisti već znate da na Malti letnje raspoloženje vlada i tokom septembra i oktobra – kupanje i sunčanje se nastavljaju nesmanjenim intenzitetom. Uživajte u malteškom toplom vremenu i moru, dok usavršavate engleski u jednoj od najboljih evropskih škola…i sve to uz poseban popust koji smo obezbedili ako vaš kurs počne u septembru ili oktobru.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiPopust od €50 na svaku upisanu nedelju bilo kog kursa engleskog jezika, pa tako dvonedeljni program donosi uštedu od 100 evra, dok bi sa četvoronedeljnim programom uštedeli čak 200 evra. Promocija važi za kurseve engleskog za sve uzraste i namene. Настави са читањем „Promocija za produženo jezičko leto na Malti“

Proslavite sa nama 15 godina saradnje sa školom GLS, promocija za letnje škole nemačkog

letnje skole nemackog za decu i mlade verbalisti

Sve kampove nemačkog jezika za decu i mlade u Nemačkoj jezička mreža izvodi sa dugogodišnjim partnerom i sigurno jednom od najvećih i najboljih škola jezika u svetu, koledžom GLS (German Language School). Početak rada te škole pre gotovo 30 godina obeležili su upravo letnji kampovi nemačkog za decu.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiOve godine proslavljamo 15 godina sjajne saradnje sa školom GLS promocijom za programe za mlade u Berlinu i Minhenu. Za upis izvršen do 28. februara važe sledeći popusti: PROČITAJTE VIŠE OVDE

Kursevi ruskog u Rusiji, uči duže – uštedi više

Kursevi ruskog u Rusiji sa jezickom mrezom Verbalisti

U saradnji sa našim dugogodišnjim partnerom i vodećom školom ruskog jezika Liden & Denz pripremili smo promociju za učenje ruskog u Sankt Peterburgu i Moskvi.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, Verbalisti

Za izvršen upis do 28. februara i pohađanje kursa u trajanju od najmanje 3 nedelje jezička mreža je obezbedila popust od čak 200 evra. Kliknite ovde ili na link u nastavku i krenite da pišete uvod svoje moskovske priče:

PROČITAJTE VIŠE OVDE

Promocija za direktan let i jezičko putovanje u Firencu

Kursevi italijanskog u Firenci

Air Serbia uvela je direktan let za Firencu, grad ljubavi. Do Firence se sada stiže brzo, a povratnu avionsku kartu možete kupiti već za 149€. Ipak ako želite potpun ugođaj i da na pravi način istražite grad u kome je nastala renesansa, onda se prepustite jezičkoj mreži Verbalisti i našoj partnerskoj školi Linguaviva. Da li ste znali da se u Firenci govori najčistiji italijanski?

Dok hodamo stopama Dantea, Mikelanđela, Medičija i Galileja učimo jezik strasti. Linguaviva je četiri puta proglašena za najbolju školu italijanskog u Italiji a do opisa i cena pet glavnih kurseva dolazite klikom na sledeći naslov:

Firenca, italijanski jezik (16+ god), LINGUAVIVA

Ova promocija za grad ljubavi traje samo tokom meseca ljubavi, odnosno od 10. februara do 02. marta. Ponuda avio kompanije Air Serbia važi za jezičko putovanje koje se obavi bilo kada u periodu od 1. juna do 31. decembra  2020.

Mi ćemo se postarati za vaš brz i lak upis na kurs italijanskog, a možemo i za vas kupiti avio kartu. Dovoljno je samo da nas pozovete na +381-63 393-383 ili pošaljete upit na info@verbalisti.com