Promocija za produženo jezičko leto na Malti

Kursevi engleskog na Malti promocija Verbalists Education

Prateći jezičku mrežu Verbalisti već znate da na Malti letnje raspoloženje vlada i tokom septembra i oktobra – kupanje i sunčanje se nastavljaju nesmanjenim intenzitetom. Uživajte u malteškom toplom vremenu i moru, dok usavršavate engleski u jednoj od najboljih evropskih škola…i sve to uz poseban popust koji smo obezbedili ako vaš kurs počne u septembru ili oktobru.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiPopust od €50 na svaku upisanu nedelju bilo kog kursa engleskog jezika, pa tako dvonedeljni program donosi uštedu od 100 evra, dok bi sa četvoronedeljnim programom uštedeli čak 200 evra. Promocija važi za kurseve engleskog za sve uzraste i namene. Настави са читањем “Promocija za produženo jezičko leto na Malti”

Proslavite sa nama 15 godina saradnje sa školom GLS, promocija za letnje škole nemačkog

letnje skole nemackog za decu i mlade verbalisti

Sve kampove nemačkog jezika za decu i mlade u Nemačkoj jezička mreža izvodi sa dugogodišnjim partnerom i sigurno jednom od najvećih i najboljih škola jezika u svetu, koledžom GLS (German Language School). Početak rada te škole pre gotovo 30 godina obeležili su upravo letnji kampovi nemačkog za decu.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiOve godine proslavljamo 15 godina sjajne saradnje sa školom GLS promocijom za programe za mlade u Berlinu i Minhenu. Za upis izvršen do 28. februara važe sledeći popusti: PROČITAJTE VIŠE OVDE