Hit letnji kampovi i škole engleskog u Njujorku

Hit letnji kampovi i škole engleskog u Njujorku – za sve uzraste
Doživite svoj “Empire State of Mind”

Letnji kampovi i škole engleskog u Njujorku: Među najpopularnijim kampovima i školama engleskog jezika u Americi izdvajaju se programi u Njujorku. Njujork je glavni centar sveta, simbol slobode i neograničenih mogućnosti. U tom gradu koji nikada ne spava sve je uzbudljivije, pa tako i učenje engleskog.

Sveobuhvatna ponuda jezičke mreže za Njujork pokriva sve uzraste i namene, bilo da se radi o letnjem kampu za mlade sa pratnjom ili stručnom jezičkom usavršavanju i poslovnim kursevima.

Na raspolaganju su tri programa a do njihovih opisa i različitih tipova kurseva dolazite klikom na naslove u nastavku koji se nalaze iznad video priloga koje smo napravili sa školom ST GILES i grupacijom Ardmore kako bismo vam još bolje dočarali šta vas očekuje narednog leta 🙂

Njujork, letnja škola engleskog jezika (12-18 god)


active NEW YORK, engleski jezik (18+ god)


Njujork je grad gde se sve može i samo nebo je granica! Zato iskoristite učenje engleskog u vodećim školama sveta da ovaj grad upoznate na najbolji mogući način i uživate u njegovoj fascinantnosti.

Predstavnici jezičke mreže Verbalisti vam stručnim savetima i dugogodišnjim iskustvom garantuju lak i brz upis, kao i pomoć oko prijave za vizu. Na vama samo ostaje da što pre donesete odluku jer se mesta na programima brzo popunjavaju a cene avio karata rastu svakim danom.

Najbolje skole jezika

Jezička mreža Verbalisti svoje međunarodne akreditacije u obrazovanju i visok kvalitet usluga opravdava strogim kriterijumima pri selekciji škola koje organizuju zimske i letnje kampove stranih jezika u inostranstvu. Za najmlađe članove jezičke mreže biramo programe koje reallizuju međunarodno akreditovani edukatori čiji je kvalitet u samom vrhu i nad kojima Verbalisti vrše stalni nadzor i kontrolu.

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Imate komentar ili pitanje?