Kursevi engleskog u Njujorku – active NEW YORK

ucenje engleskog u americi program active new york verbalisti

Doživi svoj “Empire State of Mind” sa programom active NEW YORK!

Vaše fotke sa društvom iz škole slikane na 102. spratu Empire State Building-a, pred čuvenim Kipom slobode i na Tajms skveru postaće omiljena uspomena koju ćete dugo prepričavati i koja će vas podsećati na fenomenalnu avanturu i odličnu školu u koju su vas odveli Verbalisti. Pa da krenemo, kursevi engleskog u Njujorku…


✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih troškova sve do 4 nedelje pre početka programa – potpuno besplatno promenite datum početka programa ili odustanite od istog. Na ovaj način možete bez ikakvog rizika da rezervišete mesto na vreme, ali i da iskoristite velike povoljnosti promocija jezičke mreže.

Već više od jedne decenije active programi za mlade iz ponude jezičke mreže Verbalisti broje sve više zadovoljnih polaznika. Ključ velike popularnosti ovih programa je idealna kombinacija kvalitetnog učenja jezika, pažljivo odabranih vannastavnih aktivnosti i slobodnog vremena za samostalno istraživanje odabrane destinacije. Za pregled svih active programa iz ponude jezičke mreže Verbalisti kliknite ovde.

Nakon što smo uživali u „chiringuitos“ plažnim barovima na Ibici, osetili viteški duh na Malti i probudili avanturistu u sebi tokom boravka u Majamiju, jezička mreža vas sa programom active NEW YORK vodi u grad koji nikad ne spava.

Dozivite svoj Empire State of Mind, kurs engleskog u Njujorku, Verbalisti
Doživite svoj “Empire State of Mind!”

PROGRAM active NEW YORK (uzrast 16 i više godina)

Ovaj individualni program (bez pratnje), koji izvodi Kings Education, namenjen je starijim maloletnicima koji žele viši stepen samostalnosti, kao i odraslim polaznicima uzrasta do 25 godina.

College of Mount Saint Vincent nalazi se odmah pored reke Hudson, kursevi engleskog i program active NEW YORK, Verbalisti
Škole engleskog u Njujorku – Kings jezički centar nalazi se na predivnom kampusu koledža College of Mount Saint Vincent (kliknite na foto za uvećan prikaz)

Izvodi se tokom cele godine i obuhvata 20 časova (15 sati) engleskog jezika, kao i najmanje dve aktivnosti nedeljno. Pored nastave i vannastavnih aktivnosti polaznicima je ostavljeno dovoljno vremena za samostalno istraživanje jednog od najvećih gradova sveta. Zbog odlične lokacije koledža, preporučujemo i posetu obližnjim čuvenim univerzitetima Princeton i Columbia.

Učenje engleskog uz očaravajući pogled na reku Hadson (Hudson) samo su jedna od privilegija za naše studente u Njujorku. Fudbalski, teniski, bezbol i drugi tereni obradovaće sportski nastrojene polaznike, dok su za opuštanje i druženje posle časova zaduženi parkovi, šetališta i predivno zeleno okruženje koledža.

Škola

College of Mount Saint Vincent, Verbalisti
College of Mount Saint Vincent

Jezička mreža Verbalisti zastupa obrazovnu grupu Kings Education više od 20 godina. Koledž Kings osnovan je 1980. godine i već na samom početku dobio je akreditaciju Britanskog saveta, što je svojevrsna garancija njegovog kvaliteta. Brz i uspešan razvoj te obrazovne grupacije obeležen je otvaranjem jezičkih centara u Londonu, Oksfordu, Bornmutu, Los Anđelesu, Njujorku i Bostonu. Svi profesori su univerzitetski obrazovani, sertifikovani IELTS/TOEFL ispitivači sa specijalizacijama Univerziteta u Kembridžu (CELTA, DELTA).

Kings New York nalazi se u Riverdejlu (Riverdale), bezbednom i bogatom delu njujorškog Bronksa, na svega 30 minuta vožnje metroom do centra Menhetna.

College of Mount Saint Vincent - Kings New York nalazi se na ovom sjajnom kampusu, Verbalisti
Kings New York nalazi se u Riverdejlu, bezbednom i bogatom delu njujorškog Bronksa, na svega 30 minuta vožnje metroom do centra Menhetna

Moderni jezički centar smešten je u okviru poznatog koledža liberalnih umetnosti College of Mount Saint Vincent koji je osnovan 1847. godine i jedan je od pet najstarijih koledža u gradu Njujorku. Istorija nije samo na strani tog univerziteta, već i njegova sjajna lokacija, jedinstven kampus i izvanredni uslovi za učenje. Boravak na koledžu Mount Saint Vincent je i idealna prilika da naši mladi polaznici osete čari studiranja u Americi.

Učionice su svetle i prostrane, a deo univerzitetskog kompleksa su i biblioteka sa računarima, sportske sale i teretana, školski restoran, fantastična terasa i odličan studentski smeštaj.

 • College of Mount Saint Vincent, jezička mreža Verbalisti
 • College of Mount Saint Vincent - Kings New York nalazi se na ovom sjajnom kampusu, Verbalisti
 • Biblioteka, College of Mount Saint Vincent
 • College of Mount Saint Vincent
 • Košarkaška hala koledža, Verbalisti
 • Teretana koledža
 • Čitaonica i zajedničke prostorije, College of Mount Saint Vincent
 • College of Mount Saint Vincent, kampus

Kursevi engleskog u Njujorku

ispred izdavacke kuce new york times
Verbalisti ispred čuvene izdavačke kuće The New York Times

Nastava se odvija u internacionalnim razredima s najviše 15 učenika u grupi. Prvog dana polaznici polažu dijagnostički test, nakon čega se upućuju u razrede odgovarajućeg nivoa. Fond časova je 20 časova (15 sati nedeljno), dok je nastavni metod komunikativan, pa tako svaki učenik učestvuje u interaktivnom grupnom radu ili radu u parovima. Polaznici na kraju kursa dobijaju sertfikat o odslušanom kursu sa jasno naznačenim stečenim nivoom znanja.

‼️ active NEW YORK program izvodi se tokom cele godine, a u doba visoke sezone (letnji meseci) časovi mogu biti ujutro ili popodne.

Aktivnosti i slobodno vreme 

active programi jezičke mreže Verbalisti veoma su popularni zbog svog bogatog sadržaja. Vannastavne aktivnosti i obilasci odabrani su pažljivo kako bi polaznicima pružili idealnu kombinaciju učenja i aktivnog odmora tokom školovanja. U tom smislu, a pri oceni kvaliteta i poređenju cena različitih opcija jezičkog usavršavanja, treba imati u vidu znatnu uštedu koja se ostvaruje u odnosu na osnovne varijante jezičkog školovanja ili opciju kupovine različitih vannastavnih aktivnosti i ekskurzija odvojeno od active programa.

Program active NEW YORK uključuje dve aktivnosti nedeljno, a u zavisnosti od trenutne Covid-19 situacije i važećih pravila za posete muzejima i drugim turističkim atrakcijama te aktivnosti mogu biti:

 • Manhattan
 • Tribeca umetnička galerija
 • Šoping u Sohou
 • Empire State Building
 • American Museum of Natural History
 • Guggenheim Museum
 • The Metropolitan Museum of Arts
 • 9/11Memorial and Museum

Smeštaj

Rezidencija

Studentska rezidencija nalazi se u okviru kampusa, i to na samo 1 do 2 minuta hoda od glavne kancelarije škole Kings i učionica gde se održava nastava. Smeštaj je u prostranim dvokrevetnim sobama, pri čemu su muške i ženske sobe, kao i kupatila koja se dele, međusobno odvojena i nalaze na različitim spratovima.

Dvokrevetna soba u rezidenciji na kampusu, program active NEW YORK, Verbalisti

Boravak je na bazi noćenja. Postoji opcija polupansiona (doručak i ručak) u modernom školskom restoranu uz nedeljnu doplatu od 140$. Rezidencija poseduje i odlično opremljene zajedničke kuhinje za one koji se opredele na samostalnu ishranu.

Polaznici donose peškire i održavaju svoje sobe, dok se zajedničke prostorije čiste svakoga dana. U zajedničkim prostorijama su veš mašine, fen, mikrotalasna i frižider, a u okviru kampusa teretana, kompjuterska laboratorija, TV sale, biblioteka, kafići, sportski tereni, kao i muzički studio. Upotreba bežičnog interneta je besplatna. Za bezbednost i red na kampusu brine 24-satno obezbeđenje.

Adresa: Kings New York, College of Mount Saint Vincent, 6301 Riverdale Avenue, The Bronx, New York 10471

Porodica

Boravak u porodici je odličan način da se upoznate sa američkim načinom života i intenzivno vežbate govorni engleski. Smeštaj za polaznike uzrasta 16 i više godina obezbeđen je u brižljivo odabranim porodicama u jednokrevetnim sobama sa ishranom na bazi polupansiona (doručak i večera).

Potrebno je poneti svoje peškire, dok se veš pere jednom nedeljno. 

Prosečna udaljenost porodica od školske zgrade je oko 45-55 minuta javnim prevozom.

Cenovnik i datumi programa

Polaznici koji imaju predznanje engleskog jezika mogu započeti program svakog ponedeljka. Dolazak u smeštaj je nedeljom, dok se isti napušta subotom.

‼️ Za ovaj program nije potrebna studentska viza, već se aplicira za turističku vizu. Pomoć oko prijave za američku vizu, odnosno uslugu viziranja, jezička mreža Verbalisti svojim polaznicima nikad ne naplaćuje.

2023 CENE – KURSEVI ENGLESKOG U NJUJORKU, PROGRAM active NEW YORK ((uzrast 16 do 25 godina))

Cene za program active NEW YORK, Verbalisti
Kursevi engleskog u Njujorku – program active NEW YORK (kliknite na sliku/tabelu za uvećan prikaz)

Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove konverzije valuta. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

U cenu je uključeno

Kurs engleskog jezika (15 sati nedeljno), administrativni troškovi upisa koji su nepovratni (175$), dve aktivnosti nedeljno, smeštaj/ishrana prema opisu u cenovniku, udžbenik i kompletan nastavni materijal, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, kao i pristup izvanrednoj Kings onlajn platformi za učenje engleskog jezika.

U cenu nije uključeno

Registracija $80, avionski prevoz i pripadajuće aerodromske takse, aerodromski transferi, lokalni prevoz u Njujorku i putno-zdravstveno osiguranje.

Najbolje skole jezika

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Foto i video galerija

 • Gornja terasa College of Mount Saint Vincent
 • Donja terasa College of Mount Saint Vincent
 • Sportski tereni College of Mount Saint Vincent
 • Vannastavne aktivnosi program active NEW YORK
 • Na casu program active NEW YORK Verbalisti
 • College of Mount Saint Vincent skolski restoran
 • Kraj oko koledza

ŠKOLE ENGLESKOG U NJUJORKU – KINGS NEW YORK

Kursevi engleskog u Njujorku – imate pitanje u vezi sa programom active NEW YORK? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Imate komentar ili pitanje?