Kursevi engleskog na Malti

Kursevi engleskog na Malti

Kursevi engleskog na Malti za najzahtevnije jezičke turiste

Učenje engleskog jezika na Mediteranu, uz šum mora, krstarenja, izlete, fantastičan provod – Verbalisti vas i ovog leta vode na Maltu.

ucionice skole engleskog jezika iels na malti verbalisti
Moderne učionice sa interaktivnim tablama

Ekskluzivno zastupstvo i saradnja koja traje više od petnaest godina sa jednom od najboljih škola jezika u svetu – institutom IELS donelo je jezičkoj mreži Verbalisti status apsolutnog lidera u jugoistočnoj Evropi kada je u pitanju jezičko školovanje na Malti.

Svake godine više od 100 polaznika jezičke mreže svih uzrasta uživa u ovom mediteranskom dragulju. Mnogi Verbalisti se i po nekoliko puta vraćaju na Maltu da usavrše svoj engleski jer tu dobijaju mnogo više od jednog običnog letovanja – kvalitetnu nastavu, sjajnu lokaciju škole i smeštaja, vannastavne aktivnosti, izlete i brojna nova poznanstva – i sve to po istoj ili čak i nižoj ceni!

Bogata ponuda programa obuhvata sve uzraste – od 8 do 88 godina :), a polaznicima je na raspolaganju čak 95 savremeno opremljenih, klimatizovanih učionica, dva hotela i nekoliko smeštajnih rezidencija. Višestruko nagrađivana škola IELS uvek stavlja kvalitet nastave i nastavnog kadra na prvo mesto – taj institut je osnivač FELTOM udruženja (Federation of English Language Teaching Organisations Malta) zaduženog za ocenu kvaliteta i kontrolu rada predavača engleskog jezika, kao i samih škola.

Detalje izabranog programa, opis smeštajnih opcija, cene, slike i video priloge možete pregledati na stranama do kojih dolazite klikom na naslov u nastavku:

Za tinejdžere uzrasta od 13-18 godina, uz podršku pratioca jezičke mreže:

Individualni program (bez pratnje) za mlade starosti 16-25 godina:

Odrasli polaznici biraju da li će boraviti na Malti ili na magičnom ostrvu Gozo:

A ukoliko želite porodično jezičko letovanje za vas je idealan:

Nakon što pregledate željeni program, kontaktirate nas i mi ćemo se pobrinuti da lako obavite upisnu proceduru i pripremite se za uzbudljivu jezičku avanturu.

Bitno je da naglasimo da upis treba izvršiti što pre, jer već sada za pojedine termine nema mesta, dok se cene avio karata menjaju, sada već na dnevnom nivou. Napravite prvi korak ka jezičkom letovanju iz snova koje može da izgleda ovako:

Najbolje skole jezika

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Imate komentar ili pitanje?