Jezičko putovanje My LONDON sa vodičem za bestseller

Letnja skola engleskog i putovanje u London, program My LONDON

Putopisi programa My LONDON svake godine mogu da konkurišu za jedan pravi bestseller. Jedinstveni obilasci Londona i izleti u Oksford, Kembridž i Brajton idealno se nadovezuju na kurs engleskog u prestižnoj britanskoj školi St. Giles. Za pratnju polaznika jezičke mreže, kao i učenje o britanskoj kulturi i uživanje u znamenitostima Londona, zadužena je Ljiljana Ljiška Aleksić koja važi za možda najboljeg i najiskusnijeg vodiča na našim prostorima kada je u pitanju britanska metropola.

Ukoliko želite da budete deo tima jezičke mreže koji će svaki dan osvajati London pre časova engleskog jezika u školi, a za dane vikenda ići stopama Harija Potera ili se sunčati na plažama Brajtona, preporučujemo hitnu prijavu. Za detalje programa i cene kliknite na linku u nastavku:

My LONDON, jezičko putovanje, ST GILES COLLEGE

✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih troškova sve do 4 nedelje pre početka programa. Na ovaj način možete bez ikakvog rizika da rezervišete mesto na vreme, ali i da iskoristite velike povoljnosti aktuelne promocije.

Higlhight ovog programa i ujedno omiljeni izlet verbalista je poseta Oksfordu. Magiju te akademske prestonice dočaravamo foto galerijom naših polaznika. Toplo preporučujemo da ovde pročitate i putopis koji je naš vodič zajedno sa njima napisao dok su se odmarali nakon šetnje gradom i uživali u cream tea kraj čuvene Bodleanske biblioteke.

2 одговора на „Jezičko putovanje My LONDON sa vodičem za bestseller“

Imate komentar ili pitanje?