Škola tenisa i engleskog pod okriljem najčuvenije sportske marke NIKE

nike skola tenisa i engleskog jezika verbalisti

Zahvaljujući dugogodišnjem ekskluzivnom zastupstvu jezičke mreže Verbalisti jednog od najboljih sportskih kampova u svetu – škole tenisa NIKE, mladi teniseri iz regiona jugoistočne Evrope imaju jedinstvenu priliku da usavršavaju jezičke i teniske veštine uz mentorstvo vrhunskih stručnjaka. Velika popularnost Nike škole tenisa znači da polaznici i roditelji uočavaju veliku razliku između kampova u organizaciji prestižnih sportskih imena, poput Mančester sitija, Real Madrida i NIKE, nasuprot sportskih kampova koje organizuju škole jezika.

Krajem februara već smo popunili sva mesta za sada već tradicionalni grupni polazak 29. jula sa pratiocem jezičke mreže i čuvenim teniskim trenerom Dejanom Simićem. Ali ne brinite, još uvek ima mesta za individualne polaske u terminima tokom jula i avgusta. Program, datume polaska i cene možete videti klikom ovde ili na link u nastavku:

NIKE teniski kamp i škola jezika (10-17 god), NIKE

Engleski & Tenis i Total Tenis čekaju vas na dve sjajne lokacije – Lancing College i Bisham Abbey. Da, jeste to je taj Bisham Abbey gde se spremaju britanski olimpijski timovi! 🙂  Posle nastave i treninga slede uzbudljive vannastavne aktivnosti i izleti.

Predlažemo da što pre odaberete svoj termin, kontaktirate nas ovde i pravac Engleska! Nemojte se iznenaditi ako nas narednog leta vidite kraj teniskih terena kako vas bodrimo, jer ni mi ne možemo da odolimo da svake godine obiđemo naše polaznike i bar na nekoliko dana uživamo u ovim teniskim akademijama.

Imate komentar ili pitanje?