Kursevi španskog u zagrljaju strasne Andaluzije

kursevi spanskog jezika sa verbalistima

Volite španski jezik i intenzivno razmišljate da ga usvršite ovog leta na nekoj od atraktivnih destinacija u Španiji? Dozvolite da vam najveća jezička mreža u jugoistočnoj Evropi pomogne da napravite pravi izbor!

Kako ovo zvuči – fenomenalne plaže na obali Kosta del Sol, bogata istorija i kultura, sjajna zabava, španske gitare, ukusno vino, tapas barovi i autentični restorani… Da vam pomognemo još malo – rodni grad Pabla Pikasa i Antonija Banderasa? Tako je, IDEMO U MALAGU i školu Malaca Instituto!

Malaca Instituto važi za jednu od najboljih škola jezika u svetu i poseduje akreditacije vodećih svetskih akreditacionih tela. I ne samo to, ta škola je čak pet puta osvojila uglednu Star Awards nagradu što joj s pravom daje epitet Superstar School!

Ono što izdvaja Malaca Instituto je krajnje jedinstven školski kampus, impresivan ne samo zbog svoje prestižne lokacije, već i zbog činjenice da se na jednom mestu sve nalazi – učionice, rezidencija, fantastičan školski restoran sa predivnom terasom i bazenom. Najbolje plaže i autentične kafanice koje se međusobno nadmeću atraktivnim roštiljima na obali i ribljim specijalitetima nalaze se na samo 10-tak minuta hoda od kampusa.

Pogledajte video u nastavku koji je osvojio nagradu za najbolji komunikacioni spot u oblasti obrazovanja. Upoznajte se sa školom i lepotama Malage a onda i sebe zamislite u takvom okruženju 🙂

 

 

Naša je najtoplija preporuka da što pre izaberete program koji vam najviše odgovara i izvršite upis jer su mesta za pojedine letnje termine učenja španskog u ovoj fantastičnoj školi već popunjena (kliknite na linkove/naslove u nastavku za opise i cene kurseva):

Malaga, španski jezik za odrasle (uzrast 16+)

Malaga, španski + kuvanje

Malaga, priprema za DELE i poslovni španski jezik

Kontaktirajte nas ovde odmah i provedite nezaboravno leto u Malagi i magičnoj Andaluziji!

Ne zaboravite da za izvršen upis do 15. decembra 2019. ostvarujete 50 evra popusta i upis se vrši po cenama iz 2019, a uslovi promocije su sledeći:

  • upišite bilo koji gore navedeni kurs do 15. decembra 2019;
  • pohađajte odabrani program bilo kada u 2020. godini;
  • promocija važi samo za programe/termine za koje još uvek ima mesta;
  • pod upisom se podrazumeva potpisivanje ugovora sa koledžom i uplata depozita (ili celog iznosa koštanja programa);
  • ova promocija ne može se kombinovati sa drugim popustima objavljenim na portalu jezičke mreže, niti se može primeniti retroaktivno.

Predstavnici jezičke mreže svake godine na poziv organizacije FEDELE (Španska federacija udruženja škola španskog jezika za strance) obilaze akreditovane škole jezika širom Španije. Dugogodišnja saradnja sa tim školama doprinela je kreiranju sjajnih programa za brojne jezičke destinacije u Španiji: Madrid, Barselona, Valensija, Malaga, Marbelja, Sevilja, Ibica, Palma de Majorka, Sevilja… Za opise popularnih kurseva španskog za odrasle i letnje kampove za mlade u Španiji kliknite na link/naslov u nastavku:

ŠPANSKI U ŠPANIJI

Međunarodno akreditovana jezička mreža Verbalisti vodeća je obrazovna organizacija u regionu i nudi najširi izbor programa i destinacija za učenje stranih jezika u najboljim školama sveta.

Imate komentar ili pitanje?