Jelenin karijerni put, posao uz biznis školovanje u Kanadi

posao i studije u kanadi jelena i verbalisti jezic48dka mrec5bea

Master imunolog iz Srbije na biznis školovanju u Kanadi – ovo je Jelenina priča

Dok smo u Vankuveru učestvovali na jednom od najvećih kanadskih obrazovnih foruma u organizaciji koledža ILAC, iskoristili smo priliku da se vidimo i sa našom polaznicom Jelenom iz Beograda koja je upisala program poslovne administracije na tom koledžu.

Jelena nije krila oduševljenje školom i ljubaznošću svih zaposlenih na ILAC koledžu, a posebno joj se svidela interaktivna nastava i krajnje pragmatičan pristup u učenju. Iako je tokom studija već našla zaposlenje i to na koledžu, Jelena jedva čeka da se nakon nastavnog dela programa zaposli u jednoj od kanadskih firmi iz njene struke. Studenti koledža ILAC imaju prava da rade skraćeno vreme tokom studija, dok su za vreme plaćene radne prakse zaposleni s punim radnim vremenom.

Ostvarenje njenog sna da studira i radi u Kanadi počelo je još u septembru 2018. godine kada smo se prvi put upoznali sa Jelenom i zajedno sagledali moguće opcije za njeno profesionalno usavršavanje u inostranstvu.

akademsko savetovanje prodirekt

Primarni cilj bio je da Jelena stekne veštine u poslovnoj administraciji i iskustvo rada u internacionalnom okruženju jedne napredne tržišne ekonomije, kao i da unapredi znanje engleskog.

Iako tesno sarađujemo sa brojnim koledžima i univerzitetima u Kanadi, odlučili smo se da Jeleni preporučimo upis na poslovni program koledža ILAC. Smatrali smo da se dinamičan i savremen pristup te škole, sa izuzetnim karijernim savetovanjem i jakim vezama u poslovnom svetu idealno uklapa sa njenim senzibilitetom i ambicijama. Ubrzo zatim odluka je pala; odmah smo krenuli sa prikupljanjem potrebne dokumentacije, viznom aplikacijom i nizom drugih aktivnosti koje su dovele do uspešnog upisa na program Business Administration koji je deo School of Business. Tako je počeo da se ostvaruje još jedan veliki san naših studenata, a kako to izgleda iz Jeleninog ugla pogledajte u video prilogu u nastavku:

 

Kao regionalni lider u akademskom savetovanju i jezičkoj edukaciji, našim polaznicima smo učinili karijerni put u inostranstvu daleko pristupačnijim i lakšim. Za studente iz regiona jugoistočne Evrope koji se preko grupe PRODIREKT upisuju na programe vodećih edukatora u svetu obezbedili smo specijalne, niže cene kurseva i školarina, a u pojedinim slučajevima i značajne stipendije. Tako smo u saradnji sa koledžom ILAC Jelenin upis izvršili po znatno smanjenoj školarini (ušteda od $5.000).

Opis programa koji je Jelena upisala možete videti na linku:

Takođe, pored School of Business, imate priliku da se odlučite i za School of Customer Service, a za detalje četiri programa koji se nalaze u okviru ove škole kliknite na sledeći naslov:

Uz programe stručnog usavršavanja i plaćene radne prakse, ILAC koledž ima u ponudi i kurseve engleskog jezika. Ta škola u domenu jezičke edukacije važi za jednu od najboljih u svetu. Cene kurseva engleskog jezika daleko su povoljnije od onih u Velikoj Britaniji, SAD ili na Malti. Na raspolaganju su moderni centri u Vankuveru i Torontu čije opise donosimo na linkovima u nastavku:

Kompanija PRODIREKT, vlasnik jezičke mreže Verbalisti, eksluzivno zastupa u regionu jugoistočne Evrope International Language Academy of Canada (ILAC) i ILAC International College, jednu od najvećih kanadskih obrazovnih institucija. Ugled ovog koledža potvrđuju brojne akreditacije i priznanja ali i preko deset hiljada zadovoljnih studenata koji svake godine biraju neki od njihovih programa. Čak osam fantastičnih, ultra modernih kampusa u Torontu i Vankuveru pružaju studentima sve što im je potrebno za kvalitetno učenje i usavršavanje.

Preko jezičke edukacije i akademskog savetovanja za upis u srednje škole, fakultete, postdiplomske studije i stručne programe u svetu, kompanija PRODIREKT pomaže polaznicima svih uzrasta da unaprede znanje i steknu dragoceno poslovno iskustvo u inostranstvu. Ukoliko ste se prepoznali kroz Jeleninu priču i želite da i vi krenete sa ostvarivanjem svog karijernog sna, kontaktirate nas za besplatne konsultacije sa našim akademskim i karijernim stručnjacima.

Imate komentar ili pitanje?