Malta otvorila granice za vakcinisane polaznike kurseva engleskog jezika

Letnja skola engleskog jezika na Malti, Verbalists Education

Pozivamo polaznike svih uzrasta koji su u potpunosti vakcinisani jednom od sledećih vakcina – Pfizer, AstraZeneca, Moderna i Johnson & Johnson, i koji žele da deo leta provedu na Malti, da se što pre upišu na jedan od programa jezičke mreže Verbalisti.

Sve škole jezika na Malti trenutno drže isključivo online nastavu, ali se sve vannastavne aktivnosti, izleti i obilasci znamenitosti odvijaju normalno. Malteška Vlada od 21. jula priznaje digitalne sertifikate o vakcinaciji (Digital Green Certificate) izdate od strane države Srbije.

‼️ NAJNOVIJE (24.07.): malteška Vlada najavila je mogućnost da od 2. avgusta dozvoli školama da ponovo otvore svoje učionice za nastavu uživo ali samo za vakcinisane polaznike. Ovo je sjajna vest, jer će polaznici svih uzrasta imati nastavu u malim grupama a to znači i efikasnije učenje engleskog jezika.

Kad je u pitanju letnja škola engleskog, naši učenici tokom prepodneva pohađaju kurs engleskog, a onda ostatak dana provode u kupanju i organizovanim aktivnostima od strane škole.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, Verbalisti

Popust od 100 evra na sve programe u trajanju od 2 nedelje, i 200 evra za upis na programe u trajanju od 3 i više nedelja. Promocija važi za upis do 31. jula 2021.god. ili dok se ne popune mesta u smeštaju.

Letnja skola engleskog na Malti Verbalisti
Promocija važi i za najpopularniju letnju školu engleskog sa pratnjom, za detalje klikni OVDE

Višestruko nagrađivana škola IELS uvek stavlja kvalitet nastave i nastavnog kadra na prvo mesto, pa je tako i online nastava škole IELS proglašena za jednu od najboljih u Evropi. Taj institut je osnivač FELTOM udruženja (Federation of English Language Teaching Organisations Malta) zaduženog za ocenu kvaliteta i kontrolu rada predavača engleskog jezika, kao i samih škola.

✅  Polaznici jezičke mreže uživaju jedinstvene pogodnosti koje pruža ova ugledna škola jer su smešteni u hotelu u Sliemi, prestižnom i popularnom kraju Malte, tačno preko puta magičnog, drevnog grada Valete. Perfektna lokacija, na samo 5 min vožnje brodićem do Valete, dok su plaže, brojni restorani i šoping centri u bliskom okruženju hotela.

Za tinejdžere uzrasta od 13-18 godina, uz podršku pratioca jezičke mreže:

Individualni program (bez pratnje) za mlade starosti 16-25 godina:

Odrasli polaznici mogu da biraju da li će boraviti na Malti ili na bajkovitom ostrvu Gozo:

A ukoliko želite porodično jezičko letovanje za vas je idealan:

Koliko je jaka magija učenja engleskog na Malti…pa, pogledajte video u nastavku i procenite sami 🙂

Nakon što pregledate željeni program, kontaktirate nas čim je pre moguće i mi ćemo se pobrinuti da lako obavite upisnu proceduru i odmah otpočnete uzbudljivu jezičku avanturu.

Imate komentar ili pitanje?