Promocija za produženo jezičko leto na Malti

Kursevi engleskog na Malti promocija Verbalists Education

Prateći jezičku mrežu Verbalisti već znate da na Malti letnje raspoloženje vlada i tokom septembra i oktobra – kupanje i sunčanje se nastavljaju nesmanjenim intenzitetom. Uživajte u malteškom toplom vremenu i moru, dok usavršavate engleski u jednoj od najboljih evropskih škola…i sve to uz poseban popust koji smo obezbedili ako vaš kurs počne u septembru ili oktobru.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiPopust od €50 na svaku upisanu nedelju bilo kog kursa engleskog jezika, pa tako dvonedeljni program donosi uštedu od 100 evra, dok bi sa četvoronedeljnim programom uštedeli čak 200 evra. Promocija važi za kurseve engleskog za sve uzraste i namene.

Ukoliko ste vakcinisani Pfizer, Johnson & Johnson, Moderna i AstraZeneca vakcinama slobodno ulazite na Maltu, bez obaveznog karantina i testiranja. Srpski sertifikat o vakcinaciji (Serbian Green Certificate) je priznat. Na Malti sve prodavnice, restorani, plaže i turistički centri normalno rade, kao i škole jezika koje su od 16. avgusta za vakcinisane studente otvorene za nastavu u učionicama.

Detalje programa i cene pogledajte klikom na sledeći naslov/link:

✅  Polaznici jezičke mreže uživaju jedinstvene pogodnosti koje pruža ova ugledna škola jer su smešteni u hotelu u Sliemi, prestižnom i popularnom kraju Malte, tačno preko puta magičnog, drevnog grada Valete. Perfektna lokacija, na samo 3 min od škole i 5 min vožnje brodićem do Valete, dok su plaže, brojni restorani i šoping centri u bliskom okruženju hotela.

Međunarodno akreditovana, globalna jezička mreža Verbalisti (Verbalists) zastupa najbolje škole jezika u svetu a naše međunarodne akreditacije akreditacije možete pogledati ovde. Preko 10.000 naših polaznika učilo je strane jezike u regionu i inostranstvu tokom poslednjih petnaest godina što nam je donelo vodeću poziciju kada je u pitanju jezička edukacija za sve uzraste. Upišite se na jedan od naših programa za učenje stranih jezika i proverite zašto smo jedna od najbrže rastućih edukativnih društvenih mreža u Evropi.

Imate komentar ili pitanje?