Slobodan ulaz u Austriju za polaznike kurseva nemačkog jezika

Kursevi nemackog u Becu, Verbalists Education

Austrija se pridružila Nemačkoj, Francuskoj i Španiji i dozvolila ulazak svim državljanima Srbije bez obzira na razlog putovanja u tu zemlju. Dosadašnja obavezna elektronska registracija (Pre-Travel-Clearance-PTC) pre putovanja u Austriju više ne važi za vakcinisana lica, lica koja su preležala Covid-19 i testirana lica.

Prilikom ulaska u Austriju potrebno je imati sertifikat o vakcinaciji ili uverenje o preležanoj bolesti ili negativan test na COVID (PCR ili antigenski), pod uslovom da je lice koje ulazi u zemlju u prethodnih 10 dana boravilo isključivo u jednoj od tzv. bezbednih zemalja. Negativan PCR test na COVID ne sme biti stariji od 72 sata a negativan antigenski test ne sme biti stariji od 48 sati. Deca do navršene 10. godine života ne moraju imati negativan test radi ulaska u Austriju, s tim da i za njih važe sve odredbe kao i za odraslu osobu pod čijim nadzorom putuju. Za decu od 10. do 18. godine važe ista pravila kao i za odrasle.

Jezička mreža Verbalisti zastupa vodeću školu nemačkog jezika ActiLingua u Austriji koja se nalazi u samom srcu Beča, nasuprot čuvenog dvorca Belvedere. Mladima je na raspolaganju active VIENNA-Holiday Course (16-19 god), a odraslima opšti i poslovni kursevi nemačkog:

Beč, nemački jezik (16-19 god), ActiLingua – kliknite ovde

Beč, nemački jezik, ActiLingua – kliknite ovde

This slideshow requires JavaScript.

COVID-19 OBAVEŠTENJE – Sa međunarodno akreditovanom jezičkom mrežom Verbalisti (pogledajte najvažnije akreditacije ovde) znate da je sve provereno i sigurno. Naši dugogodišnji partneri vodeće su škole jezika u svetu sa zavidnom reputacijom, finansijski jake i višestruko nagrađivane. Sve prate regulative Ministarstva obrazovanja i Ministarstva zdravlja uz posebnu pažnju posvećenu bezbednosti polaznika, a mi smo preduzeli dodatne korake da vam obezbedimo miran san tokom upisa:

Preko 10.000 naših polaznika učilo je strane jezike u regionu i inostranstvu tokom poslednjih petnaest godina što nam je donelo vodeću poziciju u jugoistočnoj Evropi kada je u pitanju jezička edukacija za sve uzraste. Upišite se na jedan od naših programa za učenje nemačkog u Beču i proverite zašto smo jedna od najbrže rastućih edukativnih društvenih mreža u Evropi.

Imate komentar ili pitanje?