Kanada 20. oktobra otvara granice za sve strane studente

Studiranje u Kanadi i studentske vize, PRODIREKT i Verbalisti

Kanadsko imigraciono odeljenje upravo je objavilo nove mere usmerene na dalje otvaranje te zemlje za prijem stranih studenata nakon uvedenih restrikcija zbog Covid-19 situacije. Ovaj put radi se o značajnoj promeni koja omogućava svim stranim studentima sa studentskom vizom ulazak u zemlju uz uslov da obrazovna ustanova u kojoj se obavlja nastava ima odobren Covid-19 plan od strane pokrajinske vlade.

Studentima koji nameravaju da upišu ili produže studije u Kanadi savetujemo da pre upisa prethodno provere da li se njihova srednja škola, koledž ili neka druga obrazovna institucija nalazi na spisku edukatora sa odobrenim Covid-19 planom. Taj spisak, koji će se periodično ažurirati, imigraciona služba Kanade objaviće 20. oktobra.

Američka obrazovna grupa PRODIREKT, specijalizovana za akademsko savetovanje, naročito kada se radi o upisu na jezičko usavršavanje ili studije u Velikoj Britaniji, SAD i Kanadi, nedavno je ovde objavila vest o novim merama koje je kanadska vlada uvela u vezi sa apliciranjem za studentsku vizu.

Partneri kompanije PRODIREKT, vodeći edukatori u Kanadi, praktično svi očekuju da će se odmah 20. oktobra naći na pomenutoj listi sa odobrenim Covid-19 planovima. To je još jedna potvrda da naši studenti uvek mogu da računaju na kvalitet obrazovanja, kao i na bezbednost i pouzdanost škola i univerziteta sa kojima sarađujemo.

✅ Za detaljnije informacije, kao i za upis na jedan od koledža ili programa jezičkog i profesionalnog usavršavanja u Kanadi kontaktirajte ovde naše iskusne akademske savetnike.

Imate komentar ili pitanje?