Slobodan ulaz u Austriju za polaznike kurseva nemačkog jezika

Kursevi nemackog u Becu, Verbalists Education

Austrija se pridružila Nemačkoj, Francuskoj i Španiji i dozvolila ulazak svim državljanima Srbije bez obzira na razlog putovanja u tu zemlju. Dosadašnja obavezna elektronska registracija (Pre-Travel-Clearance-PTC) pre putovanja u Austriju više ne važi za vakcinisana lica, lica koja su preležala Covid-19 i testirana lica. Настави са читањем “Slobodan ulaz u Austriju za polaznike kurseva nemačkog jezika”

Nemačka otvorila granice za polaznike kurseva nemačkog jezika

Kursevi nemackog u Nemackoj Verbalisti

Nemačko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da će od nedelje, 20. juna, građanima Srbije, Albanije i Severne Makedonije biti omogućen ponovni ulazak u Nemačku bez potrebe da opravdaju razlog putovanja. To znači da su ponovo omogućena jezička putovanja iz Srbije za Nemačku kao i pre izbijanja pandemije izazvane virusom kovid 19.
Настави са читањем “Nemačka otvorila granice za polaznike kurseva nemačkog jezika”

Slobodan ulaz u Francusku za vakcinisane polaznike kurseva francuskog

Kursevi francuskog u Nici sa jezičkom mrežom VerbalistiPored odličnih vesti koje smo danas doneli našim “špancima” (detaljnije ovde) i polaznici jezičke mreže Verbalisti koji žele deo leta da provedu u Francuskoj imaju razloga da budu zadovoljni. Od 9. juna u Francusku mogu da uđu svi srpski državljani koji su revakcinisani jednom od vakcina odobrenim od strane Evropske agencije za lekove, najmanje dve nedelje pre putovanja – Pfizer, Moderna, AstraZeneca. Настави са читањем “Slobodan ulaz u Francusku za vakcinisane polaznike kurseva francuskog”

Vakcinisanim polaznicima kurseva španskog u Španiji odobren ulazak u tu zemlju

Kursevi spanskog jezika u Spaniji

Sjajna vest stiže za sve “špance” koji žele da pohađaju naše programe u zemlji mora, sunca, vrhunskog vina, flamenka i izvanredne hrane. Počev od 7. juna 2021. godine u Španiju mogu da uđu i polaznici iz Srbije sa potvrdom o kompletnoj vakcinaciji (najmanje 14 dana nakon što su primljene obe doze vakcine), kao i deca mlađa od 12 godina u njihovoj pratnji. Настави са читањем “Vakcinisanim polaznicima kurseva španskog u Španiji odobren ulazak u tu zemlju”