Malta otvara granice a mi upis na popularne programe ove top letnje destinacije

Letnje skole engleskog jezika na Malti

Premijer Malte Robert Abela najavio je da će ta zemlja u aprilu započeti postepeno ublažavanje ograničenja uvedenih radi sprečavanja širenja kovida 19. Planira se da Malta otvori svoje granice za sve međunarodne putnike već 1. juna 2021. godine. Pre ulaska u zemlju putnici će morati da pokažu dokaz o vakcinaciji, a oni koji to nemaju, treba da pokažu negativan rezultat PCR testa ne starijeg od 72 sata..

Na Malti je najmanje 40% populacije već primilo prvu dozu vakcine, što je najveća stopa u Evropskoj uniji i što tu destinaciju čini sigurnim izborom za putovanje naših studenata.

Vodeća škola jezika na Malti i u Evropi, International English Language School (IELS), koju jezička mreža Verbalisti ekskluzivno zastupa u regionu jugoistočne Evrope, spremno dočekuje naše polaznike. Za naredno leto na raspolaganju su sledeći popularni programi:

Programi za mlade:

Malta, letnja škola engleskog (13-18 god) sa pratiocem jezičke mreže Verbalisti (grupe se već formiraju)

Malta, letnji kamp engleskog jezika za decu (8-12 god)

Preporučujemo i active MALTA program koji ne podrazumeva pratnju i namenjen je polaznicima uzrasta 16 do 25 godina.

active MALTA, engleski jezik (16+ god)

Programi za odrasle:

Malta, engleski jezik
Malta, ostrvo GOZO, engleski jezik

Malta, engleski jezik (porodični programi)

Sa međunarodno akreditovanom jezičkom mrežom Verbalisti znate i da je sve provereno i sigurno. Naši partneri vodeće su škole jezika u svetu sa zavidnom reputacijom, finansijski jake i višestruko nagrađivane. Sve prate regulative Ministarstva obrazovanja i Ministarstva zdravlja uz posebnu pažnju posvećenu bezbednosti polaznika, broju učenika u učionicama, merama fizičke distance i higijene…Mi smo preduzeli i dodatne korake da vam obezbedimo miran san tokom upisa:✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih troškova sve do 4 nedelje pre početka programa – potpuno besplatno promenite datum početka programa ili odustanite od istog. Na ovaj način možete bez ikakvog rizika da rezervišete mesto na vreme.

Kvalitetniji časovi zbog manjeg broja polaznika u učionicama – Poštovanje pravila fizičkog distanciranja znači i manji broj polaznika na času – dobar preduslov za kvalitetniju nastavu. Manji broj turista i studenata znači i manje gužve na aerodromima, ulicama, u prevozu, ali i na plažama 🙂 Svuda se manje čeka, a više uživa.

‼️ Zbog ograničenja u pogledu broja mesta na programu i smeštaju, preporučujemo blagovremenu rezervaciju mesta.

Jedva čekamo početak letnjih programa jer nam je svima potrebno opuštanje i druženje, naročito našim najmlađim učenicima. Do tada, ostajte nam zdravo i dobro!

Imate komentar ili pitanje?