Vakcinisanim polaznicima kurseva španskog u Španiji odobren ulazak u tu zemlju

Kursevi spanskog jezika u Spaniji

Sjajna vest stiže za sve “špance” koji žele da pohađaju naše programe u zemlji mora, sunca, vrhunskog vina, flamenka i izvanredne hrane. Počev od 7. juna 2021. godine u Španiju mogu da uđu i polaznici iz Srbije sa potvrdom o kompletnoj vakcinaciji (najmanje 14 dana nakon što su primljene obe doze vakcine), kao i deca mlađa od 12 godina u njihovoj pratnji.

Priznaju se vakcine Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen, koje je odobrila Evropska agencija za lekove (EMA), kao i kineske Sinofarm i Sinovac-Coronavac, koje je odobrila Svetska zdravstvena organizacija (SZO). Pre ulaska u zemlju, svi putnici su u obavezi da popune obrazac zdravstvene kontrole koji se može pronaći na internet adresi www.spth.gob.es, ili putem besplatne aplikacije SPAIN TRAVEL HEALTH SpTH.

Napomena: Mere za ulazak u Španiju su preuzete ovde sa sajta Ministarstva spoljnih poslova R. Srbije i podložne su izmenama. Preporučujemo da ponovo, pre putovanja, proverite uslove za putovanje u Španiju.

Ako ste primili obe doze vakcine ili nameravate da to učinite u narednim nedeljama, nalazite se samo na korak od pohađanja popularnih programa u našoj raznovrsnoj ponudi. Izaberite tip kursa i grad klikom na jedan od linkova/naslova u nastavku, pregledajte odgovarajući opis programa i smeštaja, i zatim nam pošaljite upit na info@verbalisti.com.

ŠPANSKI ZA MLADE

active BARCELONA, španski jezik (16-18 god), DON QUIJOTE
active MADRID, španski jezik (16-18 god), DON QUIJOTE
active MALAGA, španski jezik (16-18 god), DON QUIJOTE
active IBIZA, španski jezik (16+ god), INSTITUTO DE IDIOMAS
Malaga, letnji kamp španskog jezika (12-17 god), DON QUIJOTE
Valensija, španski jezik (16+ god), IH VALENCIA
Marbelja, španski jezik (16+ god), DON QUIJOTE

ŠPANSKI ZA ODRASLE

Ibica, španski jezik, INSTITUTO DE IDIOMAS
active IBIZA, španski jezik (18-25 god), INSTITUTO DE IDIOMAS
Ibica 30+ ili 50+, španski jezik, INSTITUTO DE IDIOMAS
Madrid, španski jezik, DON QUIJOTE
Barselona, španski jezik, DON QUIJOTE
Valensija, španski jezik, IH VALENCIA
Malaga, španski jezik, MALACA INSTITUTO
Malaga, španski + kuvanje, MALACA INSTITUTO
Sevilja, španski jezik, GIRALDA CENTER
Tenerife, španski jezik (17+), DON QUIJOTE
Tenerife 50+, španski jezik, DON QUIJOTE
Marbelja, španski jezik, DON QUIJOTE
Marbelja 50+, španski jezik, DON QUIJOTE

‼️ Broj polaznika u učionicama i smeštajnim rezidencijama je smanjen zbog poštovanja Covid-19 mera, pa se mesta na programima brzo popune.

Međunarodno akreditovana, globalna jezička mreža Verbalisti (Verbalists) zastupa najbolje škole jezika u svetu. Svi naši partneri finansijski su jake i višestruko nagrađivane obrazovne institucije koje prate regulative Ministarstva obrazovanja i Ministarstva zdravlja uz posebnu pažnju posvećenu bezbednosti polaznika, broju učenika u učionicama, merama fizičke distance i higijene. Da biste mogli odmah da izvršite upis i tako obezbedite mesto na programu, jezička mreže vam obezbeđuje dodatnu sigurnost kroz UPIS BEZ RIZIKA:

✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih troškova sve do 2 nedelje pre početka programa – potpuno besplatno promenite datum početka programa ili odustanite od istog.

Koji god grad da izaberete, garantujemo nezaboravno iskustvo boravka u Španiji. Španci su takođe i veoma komunikativni pa ćete na svakom koraku imati šansu da govorite na španskom sa maternjim govornicima – ne propustite je i upišite neki od kurseva španskog jezika u ponudi Verbalista!

Imate komentar ili pitanje?