Najbolja promocija ikada za kurseve engleskog na Malti

letnje skole engleskog jezika na malti

1.200+ POLAZNIKA JEZIČKE MREŽE VERBALISTI UŽIVALO JE TOKOM POSLEDNJIH 10 GODINA NA MALTI

Sa krajnje jedinstvenom promocijom proslavljamo jubilej dugogodišnje saradnje sa najuglednijom i jednom od najvećih škola na Malti – institutom IELS.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiZa upis do 28. februara na standardne i intenzivne kurseve engleskog jezika u trajanju od 2 nedelje ostvarite popust od 100 evra, za 3 nedelje popust je 150 evra, a za 4 i više nedelja 200 evra, s tim da kurs možete pohađati bilo kada zaključno sa 27. martom 2020. godine. Ne, nije greška u tekstu 🙂 – popust se odnosi i na kurseve engleskog tokom predstojeće letnje sezone, pa čak i na zimski period naredne 2020. godine. Iako je uslov za popust upis do 28.02. broj mesta predviđen ovom promocijom je ograničen, zato preporučujemo hitnu prijavu!

Saradnja koja je počela još pre 10 godina krunisana je 2014. godine potpisivanjem ekskluzivnog ugovora o zastupanju instituta IELS u zemljama Balkana. Jezička mreža Verbalisti danas je apsolutni lider po broju studenata svih uzrasta koje upisuje na kampove i jezičko usavršavanje na Malti.

Na raspolaganju su vam dve škole – jedna na ostrvu Malta a druga na magičnom ostrvu Gozo. Detalje programa pogledajte klikom na sledeće linkove:

Malta, engleski jezik, IELS

Malta, ostrvo GOZO, engleski jezik, IELS

Nastava se organizuje svakog ponedeljka u mesecu, tokom cele godine.

Uslovi promocije:

  • ulaz u jezicki centar iels na malti verbalisti
    Moderna škola sa izvanrednim nastavnim kadrom i uslovima za učenje

    upišite standardni ili intenzivni kurs do 28. februara 2019;

  • pohađajte odabrani program bilo kada zaključno sa martom 2020. (kraj programa);
  • pod upisom se podrazumeva potpisivanje ugovora sa koledžom i uplata depozita (ili celog iznosa za program);
  • broj mesta na programima za ovu promociju je ograničen;
  • promocija važi za kurseve jezika za odrasle koje mogu da pohađaju polaznici uzrasta 18 i više godina;
  • ova promocija i popust ne mogu se kombinovati sa drugim popustima, niti se popust može primeniti retroaktivno.

IELS (Institute for English Language Studies) je vodeći jezički obrazovni centar na Malti i osnivač udruženja FELTOM koje kontroliše rad škola stranih jezika na Malti i izdaje im licence za rad. Takođe, to je i centar za obuku nastavnika engleskog jezika. Profesori stručno, posvećeno i predano obavljaju posao sa ciljem da studenti ostvare najveći mogući napredak. Ako se nesumnjivoj profesionalnosti i iskustvu u podučavanju doda činjenica da se škola nalazi u Slimi, najprestižnijem turističkom mestu na Malti, ostaje vam samo da izaberete svoj termin programa.

Napominjemo da se mesta u dve fantastične školske rezidencije/hotela Day’s Inn i Howard velikom brzinom popunjavaju. Ukoliko je Malta vaša željena destinacija, pozovite nas odmah i obezbedite jezičko usavršavanje na ovom jedistvenom dragulju Mediterana.

Kako izgleda učenje engleskog na Malti i škola IELS

 

 

 

Imate komentar ili pitanje?