Zašto je sada pravo vreme da upišete kurs engleskog jezika u Kanadi

ucenje engleskog i skolovanje u kanadi

Našoj velikoj pretprolećnoj promociji za kurseve engleskog jezika pridružila se i vodeća u svetu i najveća škola jezika u Kanadi – ILAC (International Language Academy of Canada), koju Verbalisti ekskluzivno zastupaju na području Balkana. Ta renomirana obrazovna grupa, sa centrima u Torontu i Vankuveru, takođe je vlasnik biznis koledža čiji su programi stručnog usavršavanja i plaćene radne prakse otvorili vrata boravka i zaposlenja u Kanadi brojnim studentima jezičke mreže Verbalisti (kliknite ovde za opis tih programa).

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiIako su cene za jezičko usavršavanje u Kanadi već izuzetno konkurentne u odnosu na Maltu, Englesku i SAD, akademija ILAC pristala je da odobri sledeću promociju za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Crnu Goru i Makedoniju: Za upis do 28. februara na bilo koji kurs engleskog jezika prikazanog u opisu programa u trajanju od 2 ili 3 nedelje važi popust od 100 kanadskih dolara, dok za 4 i više nedelja odobrava se popust od čak 200 kanadskih dolara. Toplo preporučujemo da iskoristite ovu priliku jer ovaj tip promocije više neće biti ponovljen u 2019. godini.

Dva moderna ILAC centra u Torontu i Vankuveru i njihovi visoko stručni profesori spremni su da zadovolje sve vaše potrebe za učenjem engleskog jezika sa programima koje možete detaljno proučiti na sledećim linkovima:

Toronto, engleski jezik, ILAC

Vankuver, engleski jezik, ILAC

Uslovi promocije:

  • upišite bilo koji kurs naveden u opisu programa do 28. februara 2019;
  • pohađajte odabrani program bilo kada u 2019. godini;
  • promocija važi za polaznike uzrasta 19 i više godina;
  • pod upisom se podrazumeva potpisivanje ugovora sa koledžom i uplata depozita (ili celog iznosa koštanja programa);
  • ova promocija ne može se kombinovati sa drugim popustima objavljenim na portalu jezičke mreže, niti se može primeniti retroaktivno.

Sa tradicijom dugom više od 20 godina i najvećim brojem nagrada koje je jedna škola jezika osvojila u svetu, International Language Academy of Canada (ILAC) važi za najbolju u Kanadi. Više od 10 hiljada studenata iz preko 75 zemalja sveta svake godine izabere neki od kurseva iz ponude ove škole na dve atraktivne lokacije – Toronto i Vankuver. Jezička mreža Verbalisti ima posebnu čast da je dobila pravo ekskluzivnog zastupstva akademije ILAC u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, BiH i drugim zemljama jugoistočne Evrope.

Video prilozi koje smo pripremili u nastavku pomoći će vam da se detaljno upoznate sa koledžom ILAC i njegovim prestižnim kampusima u Torontu i Vankuveru.

TORONTO KAMPUS

VANKUVER KAMPUS

Imate komentar ili pitanje?