Svetsko prvenstvo u fudbalu i učenje ruskog jezika nikad bliži – kursevi ruskog u Moskvi i Peterburgu na velikom popustu

Da li ste spremni da se veoma brzo spakujete i odletite put Moskve ili Sankt Peterburga na kurs ruskog jezika po fenomenalnim cenama? Kad pročitate kakvu jezičku poslasticu je sad spremila naša verbalisti kuhinja sigurni smo da će to pakovanje biti gotovo dok kažete ras, dva, tri! 🙂

U saradnji sa prestižnim jezičkim centrom Liden & Denz omogućili smo svim zaljubljenicima u jezik Tolstoja i Dostojevskog popust i do 300 evra! Potrebno je da se zaista brzo organizujete jer promocija važi za upis standardnog kursa ruskog jezika do 21. maja. Pod upisom se podrazumeva uplata celog iznosa programa i potpisivanje ugovora sa koledžom.

Detalje programa u Moskvi i Sankt Peterburgu pogledajte na linkovima u nastavku:

Moskva, kursevi ruskog jezika

Sankt Peterburg, kursevi ruskog jezika

Prolećne šetnje obalama Moskve ili Neve, Crveni trg ili Ermitaž, ma to su slatke muke! A bilo bi i uzbudljivo provesti prve nedelje Svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji i osetiti euforiju najznačajnijeg sportskog događaja ove godine, zar ne?

Kontaktirajte nas već sada i javite nam koji grad je vaš izbor a mi u nastavku donosimo uslove promocije:

  • promocija važi za standardni program ruskog jezika u Moskvi ili Sankt Peterburgu
  • za uplaćene dve i tri nedelje ostvarujete popust od 100 evra;
  • za uplaćenih četiri i pet nedelja ostvarujete popust od 200 evra;
  • za uplaćenih šest nedelja ostvarujete popust od 300 evra;
  • promocija važi za upis najkasnije do 21. maja 2018 ili dok se mesta ne popune;
  • pohađanje kursa mora da se završi zaključno sa 30. junom
  • ova promocija se ne može kombinovati sa drugim objavljenim na internet portalu jezičke mreže.

Ostale aktuelne promocije jezičke mreže možete videti ovde

Sarađujući sa jezičkom mrežom, vi direktno sarađujete sa koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. Kao ovlašćeni regionalni zastupnik najboljih škola u svetu, i u pojedinim slučajevima ko-autor jezičkih progama, pružamo pogodnost da jezičke programe upišete po istim cenama koje su objavili i koledži. Takođe, kao član jezičke mreže imate mogućnost i da ostvarite dodatne popuste. Sa vodećim stručnjacima u edukaciji i akreditovanom jezičkom mrežom Verbalisti dobijate potrebnu fleksibilnost i pouzdanost pri izboru programa, vannastavnih aktivnosti i smeštaja, kao i u samoj organizaciji putovanja. Ostale prednosti jezičkog usavršavanja preko jezičke mreže možete pročitati ovde.

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih, akreditovanih univerziteta i škola u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima.

Imate komentar ili pitanje?