Učenje francuskog jezika sa jedinstvenim izletima i aktivnostima – francuski u Monpeljeu

izleti i vannastavne aktivnosti ila monpelje verbalisti

Međunarodno akreditovana škola francuskog jezika na jugu Francuske – The Institut Linguistique Adenet (ILA), koju jezička mreža Verbalisti ekskluzivno zastupa u regionu jugoistočne Evrope, ne prestaje da osvaja polaznike širom sveta svojom strašću i predanošću u radu, pa se brojne nagrade nižu svake godine.

Fantastični uslovi za učenje u školi koja se nalazi u zgradi restaurirane vile iz 18. veka sigurno su bitni za preko 2000 godišnjih studenata iz celog sveta, međutim ono što polaznici jezičke mreže ističu kao jedinstveno je veoma bogat program izleta i vannstavnih aktivnosti koje organizuje škola, a neke od njih možete videti u foto galeriji u nastavku.

casovi kuvanja i francuskog u skoli ila u monpeljeu verbalisti
Časovi kuvanja i francuskog

Krajem svake nedelje institut ILA objavi aktivnosti i ekskurzije za sedmicu koja predstoji, neke su besplatne a neke su uz doplatu i birate ih na licu mesta u školi.

Aktivnosti su podeljene tematski i verujemo da ćete pronaći mnogo toga u skladu sa svojim interesovanjima. Čekaju vas ukusi Francuske kroz degustaciju vina i specijaliteta, posete čuvenim restoranima, tematske žurke i žurke na brodu, obilazak Monpeljea sa vodičem, sportske aktivnosti… Poludnevne ekskurzije do maslinjaka i vinograda, akvarijuma i planetarijuma i celodnevne ekskurzije u Provansu, Marsej, Nimes i Avinjon upotpuniće sliku o onome što ste do sada čuli o ovom predivnom regionu. Učenje francuskog je lakše i brže dok upoznajete i družite se sa lokalnim stanovništvom u barovima, restoranima, na plažama i pijacama. Osećate pravi puls grada i specifičnost romantičnog juga.

Detalje programa i cene pogledajte ovde ili klikom na link:

Ova jezička avantura je idealna da se na dopadljiv način upoznate sa kulturom Francuske. Nema sumnje da ćete se Monpeljeu više puta vraćati – da osvežite uspomene i unapredite znanje francuskog jezika. U nastavku smo izdvojili nekoliko slika koje su nam naši polaznici poslali kako bismo vam preneli bar deo atmosfere u školi ILA i šarmantnog juga Francuske:

 

 

Imate komentar ili pitanje?