Teniski kampovi za nove asove

Najbolji teniski kampovi, Nike skola tenisa u Londonu, Verbalisti

Prolećni meseci su obično period u kojima prelistavamo albume i video zapise sa završenih letnjih jezičkih i sportskih kampova u iščekivanju početka nove sezone. Danas otvaramo bogatu NIKE Tennis-English Camps riznicu i uspomene same naviru: Milin sjajni prvi servis, Markov fenomenalni backhand slice, wow kakav drop shot, bravo Nikola! Lob i passing shot su definitivno Jovanova specijalnost i šaljemo mu kratak snimak da se podseti svojih bravura. Oduševljeno javlja da se sigurno prijavljuje i za sezonu 2018. Sad se sigurno pitate gde su to Mila, Marko, Nikola i Jovan bili…nastavak sledi!

Jezička mreža Verbalisti poznata je po ekskluzivnom zastupsvu najboljih sportskih i jezičkih kampova u regionu jugoistočne Evrope – Machester City za dečake i devojčice, Manchester United, Real Madrid i NIKE Sports Camps razvijaju sportske veštine, pomažu da unapredite znanje jezika i jačate sportski fairplay duh.

ntc nike tennis school verbalistsNIKE školu tenisa i jezika možete pohađati na dve lokacije – u Nacionalnom teniskom centru (u Londonu) i u koledžu Lensing (u neposrendoj blizini Brajtona). U ponudi su sledeći programi:

  • Engleski & tenis – održava se na obe pomenute lokacije i predviđen je za polaznike svih novoa jezičkih i teniskih veština
  • Tenis i napredni engleski– intenzivni treninzi u kombinaciji sa bržim usvajanjem engleskog jezika, takođe se izvodi na obe lokacije
  • Total tennis – organizuje se isključivo u Nacionalnom teniskom centru u Londonu i namenjen je aktivnim igračima tenisa

Detalje programa i cene možete pogledati ovde ili klikom na:

U Nacionalnom teniskom centru u Londonu razvijate tehniku, vladanje prostorom i stičete samopouzdanje pod palicom vrhunskih trenera koji pažljivo prate vaš napredak. Treninzi, analize mečeva i seminari koji uključuju psihologiju i motivaciju u sportu odvijaju se isključivo na engleskom jeziku. U profesionalnom sportu veoma važnu ulogu igra i ishrana i zato ovaj kamp poseban fokus stavlja na zdravu i izbalansiranu ishranu.

teniska akademija nike u engleskoj verbalistiProgram je individualnog karaktera, s tim da jezička mreža pruža mogućnost svojim članovima da idu na kamp sa stručnim pratiocem Dejanom Simićem u letnjem (30. jula – 12. avgusta) terminu. Radi se o teniskom stručnjaku svetskog renomea, a više o Dejanu saznajte klikom ovde.

Bilo da se odlučite na individualni ili program sa pratiocem, na obe lokacije imate obezbeđenu školsku pratnju i 24-satni nadzor od momenta dolaska na londonski aerodrom, tokom boravka u kampu, pa sve do polaska kući.

Nacionalni teniski centar je dom najboljih igrača Engleske, kao i timova za Dejvis i Fed kup. Ko zna na koga od njih možete naleteti trenirajući tamo 🙂  Ono što sigurno znamo jeste da tamo sigurno upoznajete mnogo mladih talentovanih tenisera iz svih delova sveta. Njihove utiske o kampu pogledate u našem video prilogu:

Ukoliko tek razvijate teniske veštine i/ili želite da usavršavate tenis i engleski u neposrednoj blizini obale mora na samo sat vremena vožnje od britanske prestonice, onda je Lensing koledž pravi izbor za vas. Taj kamp takođe donosi izuzetan kvalitet treninga, časova engleskog, smeštaja i ishrane, a mi smo pripremili video prilog u nastavku za više informacija:

Na oba kampa vikednom su predviđene ekskurzije tokom kojih se družite, uživate i upoznajete se sa engleskim znamenitostima. Naš favorit je definitivno poseta Vimbldonu!

Jasno je da su NIKE Tennis Camps želja mladih iz celog sveta i iz tog razloga pozivamo vas da se ovde prijavite što pre. Naši stručni saveti i pomoć pomažu da upisni proces završite lako a onda se zajedno bacamo na stvaranje najlepših uspomena.

Imate komentar ili pitanje?