Zima je donela niske temperature u Rusiji ali i promociju za nikad niže cene za kurseve ruskog jezika

Kursevi ruskog jezika sa jezickom mrezom Verbalisti

Nastavljamo da obeležavamo kraj još jedne veoma uspešne poslovne godine nesvakidašnjim popustima koje smo polaznicima jezičke mreže obezbedili u saradnji sa vodećim svetskim edukatorima.

Ovoga puta imate priliku da kreirate sami poglavlja svoje ruske bajke – može da bude zimska ili prolećna. Sa zadovoljstvom, a uz podršku našeg dugogodišnjeg partnera škole Linden & Denz, predstavljamo promociju za učenje ruskog jezika u Moskvi i Sankt Peterburgu.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiPopust i do 300 evra za izvršen upis do 16. februara 2018. i pohađanje programa tokom perioda 1.02.2018. do 29.04.2018.

Dok pahulje pokrivaju vrhove Kremlja i Ermitaža, doživećete svojevrsnu rusku magiju. Za one zimogrožljive, ostavili smo mogućnost polazaka u proleće kada Crveni trg i mostovi na Nevi u Sankt Peterburgu odišu romantikom i uskršnjim bojama, samo je važno da se upišete na vreme i “pisanje” svoje ruske bajke završite do 29. aprila 2018.

Kada vam se u Moskvi smrznu prsti od fotografisanja uvek se možete skloniti u čuveni Puškinov kafe i ugrejati toplom čokoladom. Kliknite ovde ili na link u nastavku i krenite da pišete uvod svoje moskovske priče:

Za vas koji želite da se okupate u peterburškom sjaju i lepoti tokom zime ili pak da doživite početak proleća u tom nestvarnom gradu, dovoljno je da ovde kliknete i započnete svoj put. Posebno će vas oduševiti doček Nove godine, kao i atmosfera na trgovima pred pravoslavni Božić.

Uslovi promocije za Moskvu i Sankt Peterburg su sledeći:

  • za uplaćene dve nedelje bilo kog kursa ostvarujete popust od 150 evra;
  • za uplaćene tri i više nedelja bilo kog kursa ostvarujete popust od čak 250 evra;
  • upis mora biti izvršen najkasnije do 16. februara 2018, s tim da promocija važi dok se mesta na programima ne popune;
  • period u kom možete pohađati kurseve je 01. februar 2018 – 29. april 2018. (kraj nastave u okviru promocije);
  • minimalna dužina kursa: 2-6 nedelja za standardni i intenzivni kurs, 1 nedelja za individualne časove;
  • ova promocija se ne može kombinovati sa drugim objavljenim na internet portalu jezičke mreže.

Ostale aktuelne promocije jezičke mreže možete videti ovde

Verbalisti u Sankt Peterburgu

Moskovska bajka jezičke mreže Verbalisti

Sarađujući s nama, vi direktno sarađujete s koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. U svojstvu ovlašćenog regionalnog zastupnika najboljih škola u svetu, i u pojedinim slučajevima ko-autora jezičkih progama, pružamo mogućnost upisa po istim cenama koje su objavili koledži, uz mogućnost da ostvarite dodatne popuste kao član jezičke mreže. Pored toga, s vodećim stručnjacima u edukaciji i akreditovanom jezičkom mrežom Verbalisti dobijate potrebnu fleksibilnost i pouzdanost pri izboru programa, vannastavnih aktivnosti i smeštaja, kao i u samoj organizaciji putovanja; još neke prednosti usavršavanja preko jezičke mreže možete pročitati ovde.

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih, akreditovanih univerziteta i škola u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima.

Imate komentar ili pitanje?