Kursevi engleskog jezika na Malti uz besplatan smeštaj u novom hotelu

Kursevi engleskog jezika na Malti, polaznica jezicke mreze Verbalisti

Kao što smo to nedavno najavili u našoj video razglednici sa najvećeg obrazovnog sajma u Berlinu (vidi ovde), jezička mreža Verbalisti, sada već jedna od najvećih i najuticajnijih u Evropi, i ove godine pripremila je za svoje polaznike veoma atraktivne promocije za pohađanje programa vodećih škola i univerziteta u svetu u 2017. godini. Sve aktuelne promocije možete videti na ovoj strani, gde su već našle svoje mesto popularna škola nemačkog jezika za mlade u Berlinu i Teacher Training program za predavače engleskog u Londonu. Danas sa velikim zadovoljstvom objavljujemo možda i najveću akciju jezičke mreže ikada.

Usavrši engleski na Malti uz BESPLATNE NEDELJE SMEŠTAJA u potpuno novoj rezidenciji Howard!

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiZajedno sa IELS institutom za jezike na Malti, kog Verbalisti ekskluzivno zastupaju dugi niz godina, obeležavamo otvaranje drugog hotela u vlasništvu te škole velikom promocijom. Odrasli polaznici jezičke mreže koji se najbrže prijave na kurs engleskog jezika imaju priliku da u hotelu Howard borave i BESPLATNO. Radi se o mogućoj uštedi i do 500 evra.

Za detaljan opis rezidencije Howard i jezičkih programa koledža IELS kliknite ovde ili na sledeći link:

>> Programi engleskog jezika na Malti, IELS

Uslovi promocije su sledeći:

  • za uplaćen bilo koji kurs u trajanju od dve ili tri nedelje, ostvarujete jednu nedelju besplatnog smeštaja;
  • za uplaćen bilo koji kurs u trajanju od četiri i više nedelja, ostvarujete dve nedelje besplatnog smeštaja;
  • promotivni period tokom kog možete pohađati nastavu je od decembra 2016. do 31. marta 2017;
  • Polaznici jezicke mreze, Maltaupis se smatra izvršenim kada se popuni i potpiše upisna dokumentacija škole i uplati depozit ili celokupan iznos cene koštanja programa;
  • ova promocija se ne može kombinovati sa drugim promocijama objavljenim na sajtu jezičke mreže;
  • promocija važi dok se ne popune mesta u smeštaju.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da zimske dane provedete na moru dok se usavršavate u jednoj od najboljih jezičkih škola na svetu. Ističemo da se akcija besplatnog smeštaja odnosi na sve jezičke programe škole, što će verujemo posebno obradovati poslovne korisnike koji obično u datom promotivnom periodu najviše i odlaze na jezička putovanja.

Save

Save

Imate komentar ili pitanje?