Kursevi španskog jezika

ucenje spanskog jezika u Barseloni

Tražite kvalitetan kurs španskog jezika? Razmišljate o odlasku na jedno predivno špansko jezičko putovanje?

Predlažemo učenje španskog u Barseloni ili Madridu! Za ovu jesen pripremili smo jedinstven i veoma povoljan dvonedeljni program u saradnji sa vodećom školom španskog jezika u Španiji (promocija 1). Upoznajte dva najatraktivnija grada u Španiji tokom jeseni, kada nema velike gužve i dok je vreme i dalje prijatno i toplo.

Kursevi spanskog jezikaAko pak želite da na vreme obezbedite mesto za pohađanje jezičkog programa u 2017, naročito ako je u pitanju visoka letnja sezona, onda to možete učiniti u oktobru po starim cenama iz 2016 (promocija 2).

Kursevi jezika promocija

Za upis izvršen do 30. oktobra 2016:

PROMOCIJA 1: Dve nedelje u Madridu ili Barseloni za samo 800 evra – intenzivan kurs španskog jezika (25 časova) u trajanju od 2 nedelje + udžbenici/nastavni materijal + smeštaj u dvokrevetnoj sobi studentske rezidencije sa uključenim doručkom za samo €800 (regularna cena €950). Promocija važi samo za dvonedeljni jezički program čije pohađanje se završava najkasnije do 20. decembra 2016.

PROMOCIJA 2: Kurs u 2017. po ceni iz 2016 – Upiši bilo koji kurs španskog jezika u Barseloni ili Madridu koji ćeš pohađati u 2017. godini po ceni iz 2016.

Detalji programa i cene na:

Madrid, španski jezik za odrasle (uzrast 16+) – klikni ovde

Barselona, španski jezik za odrasle (uzrast 16+) – klikni ovde

Jezička mreža Verbalisti zastupa školu Don Quijote u jugoistočnoj Evropi više od deset godina. Ta škola sa preko 20 godina iskustva i glavnim jezičkim centrima u Barseloni i Madridu važi za jednu od najboljih u Španiji.

Skole spanskog jezika u Spaniji, Verbalisti

Don Quijote u Barseloni nalazi se u strogom centru Barselone, na petnaest minuta hoda od Plaza de Catalunya ili Las Ramblas. Smeštena je u prostranoj trospratnici i raspolaže sa 56 moderno opremljenih, klimatizovanih učionica na oko 2500m2. U Madridu, jezički centar se takođe nalazi u centru grada, blizu čuvene Gran Via, Alcalá i Cibeles.

O jezičkoj mreži Verbalisti

Verbalisti su društvena mreža i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC koja je predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni zastupnik američkih i evropskih koledža i škola. Partneri Verbalista u svetu su renomirane jezičke institucije sa dugogodišnjim iskustvom i akreditacijama Britanskog saveta i English UK. Obrazovna grupa PRODIREKT akreditovana je za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Imate komentar ili pitanje?