Kursevi engleskog za odrasle u Londonu – program 30+

Kursevi engleskog za odrasle u školi Kaplan London – programi Study 30+, jezička mreža Verbalisti

Kursevi engleskog za odrasle u školi Kaplan London Bridge – program Study 30+

U saradnji sa jednim od najboljih jezičkih edukatora na svetu jezička mreža Verbalisti predstavlja Study 30+ program koji je specijalno osmišljen za polaznike koji su primarno okrenuti građenju karijere. Program se izvodi na prestižnoj londonskoj lokaciji.

Škola

Kaplan International je deo obrazovne grupe Kaplan Inc. a nalazi se u vlasništvu kompanije Graham Holdings, nekada poznate pod nazivom The Washington Post Company. Sedište Kaplan International je u Londonu, a sastoji se od brojnih globalnih preduzeća uključujući Kaplan International Pathways i Kaplan International Languages.

Pored škole u Londonu, Kaplan International poseduje obrazovne centre u Batu, Bornmutu, Kembridžu, Edinburgu, Mančesteru, Oksfordu i Torkiju, kao i u Kanadi, Irskoj i SAD. Kaplan jezički centri provereni su od strane najvažnijih akreditacionih tela što potvrđuje visoke akademske standarde i odličan nivo usluge u svim oblastima poslovanja.

Study 30+ može se pohađati u četiri škole engleskog jezika i to u Njujorku, Londonu, Liverpulu i Torontu.

Kaplan London Bridge

KAPLAN London Bridge škola, jezička mreža Verbalisti

U Londonu ovaj popularni program održava se u Kaplanovoj školi London Bridge koja se nalazi u sjajnoj petospratnici sa pogledom na The Golden Hinde i reku Temzu. Škola ima odličnu lokaciju, u blizini trendi kraja i popularnog mesta za izlaske Šordič (Shoreditch), čuvene galerije Tejt Modern (Tate Modern) i živopisne pijace Borou (Borough).

Program se izvodi u grupama od najviše 15 učenika u tri moderne učionice koje su isključivo namenjene polaznicima uzrasta 30+.

Svi nastavnici imaju fakultetsku diplomu, CELTA ili ekvivalentnu kvalifikaciju. Neki nastavnici takođe imaju viši nivo DELTA kvalifikacije, PGCE ili master iz primenjene lingvistike.

 Adresa škole Kaplan London Bridge: Palace House, 3 Cathedral St, London SE1 9DE

Study 30+ program

Kaplan ima preko 80 godina iskustva u nastavi i priznati je lider u podučavanju engleskog jezika.

Studijski program 30+, kursevi engleskog za odrasle polaznike, Verbalisti

Studijski program 30+ idealan je za sve one koji su posvećeni učenju engleskog jezika u profesionalnom okruženju. Treba imati u vidu da polaznici stariji od 30 godina mogu da usavršavaju engleski u bilo kojoj Kaplan školi, međutim, Study 30+  program, pored specijalno dizajniranog kursa engleskog jezika i niza zanimljivih vannastavnih aktivnosti i ekskurzija, nudi i brojne druge prednosti.

Prednosti programa

  • Nastava se odvija u prostorijama koje su namenjene samo programu 30+ 
  • Prisustvujete različitim društvenim aktivnostima prilagođenim profesionalcima koji žele da ostvare međunarodne poslovne veze i istraže novu destinaciju. Aktivnosti uključuju sastanke, večeri koktela i degustacije vina, posete glavnim londonskim atrakcijama. 
  • Učestvujete u predavanjima koja podstiču kritičko mišljenje; razvijaju se sve jezičke veštine sa akcentom na konverzaciji.
  • Na svakoj lokaciji postoji posebno obučeno osoblje koje se bavi samo 30+ programom. Oni će vam pomoći u vezi sa svim pitanjima i pobrinuti se da imate nezaboravno iskustvo tokom usavršavanja.
  • Možete da izaberete engleski za pravo, marketing, finansije i ostale poslovne sfere.
  • Aktivnosti u učionici odražavaju stvarne životne i poslovne situacije i strukturirane su tako da učenici komuniciraju što je više moguće.

Kursevi 

Prvog dana polaže se dijagnostički test koji uključuje gramatiku, pisanje, slušanje i usmeni deo. Individualni raspored dobija se kasnije tokom dana, a nastava počinje sledećeg dana. Grupe se formiraju u odnosu na rezultate ulaznog testiranja. 

Kursevi engleskog u modernim učionicama škole Kaplan, Verbalisti
Škola Kaplan London Bridge posvetila je 3 moderne učionice samo za potrebe polaznika Study 30+ programa

Svaki polaznik uči različitom brzinom, međutim, u proseku potrebno je 10 nedelja da se pređe sa jednog nivoa na drugi. Na kraju kursa, škola izdaje sertifikat o pohađanju jezičkog programa.

Kursevi dostupni u londonskoj školi 30+ uključuju opšti engleski, poluintenzivni i intenzivni, akademsku godinu, pripremu za IELTS i biznis, kao i individualne časove iz raznih predmeta, uključujući medicinski engleski i pravni engleski.

Opšti engleski

Kursevi opšteg engleskog dizajnirani su da poboljšaju veštine engleskog jezika  koje vam otvaraju više profesionalnih i akademskih mogućnosti u budućnosti. Osim što pohađate nastavu, imate dovoljno vremena za raznovrsne vannastavne aktivnosti.

Ulazni nivo: od osnovnog do naprednog 

Svake nedelje dobijate: 20 časova engleskog (15 sati) i pristup nekim Kaplan onlajn aktivnostima 

Poluintenzivni engleski

Poluintenzivni kurs engleskog donosi odličan balans časova u učionici i aktivnosti tokom slobodnog vremena. Ovaj program u odnosu na Opšti engleski nudi dodatne onlajn časove engleskog. Poboljšaćete znanje brzinom kojom se osećate ugodno a nećete ostati bez prilike da upoznate britansku prestonicu.

Ulazni nivo: od osnovnog do naprednog

Svake nedelje dobijate: 20 časova engleskog (15 sati), plus 7 lekcija K+ Online,  pristup K+ klubovima za učenje i K+ Online Extra platformi 

Intenzivni engleski 

Kursevi intenzivnog engleskog, Kaplan London Bridge, Verbalisti

Želite da naučite jezik što je brže moguće? Intenzivni kursevi koncipirani su kao programi opšteg engleskog sa dodatnim časovima usmerenim na razvijanje specifičnih veština, kao što su poslovni engleski, akademski engleski, književnost ili priprema za TOEFL/IELTS. 

Ulazni nivo: od osnovnog do naprednog

Svake nedelje dobijate: 20 časova engleskog (15 sati), plus 8 časova specifičnih veština (6 sati), plus 7 lekcija K+ Online, pristup K+ klubovima za učenje i K+ Online Extra platformi 

Poslovni engleski (intenzivni)

Poslovni kursevi engleskog - škola Kaplan London Bridge, Verbalisti

Intenzivni kurs poslovnog engleskog omogućava da se u potpunosti fokusirate na učenje engleskog za radno okruženje, uz dodatne časove o određenim oblastima na kojima želite da radite.

Ulazni nivo: srednji

Svake nedelje dobijate: 20 časova poslovnog engleskog (15 sati), plus 8 časova specifičnih veština (6 sati), plus 7 lekcija K+ Online, pristup K+ klubovima za učenje i K+ Online Extra platformi 

Vannastavne aktivnosti 

London ima harizmatičan i preduzetnički duh gde su poslovne prilike i zabava uvek na dohvat ruke.

Study 30+  program uključuje raznovrsne društvene aktivnosti osmišljene da vam pomognu da istražite grad i izgradite profesionalne i lične odnose kroz organizovane događaje i putovanja. 

Kursevi engleskog za odrasle u školi Kaplan London – programi Study 30+, Verbalisti

Smeštaj

Porodica

Polaznici koji imaju 16 i više godina mogu se odlučiti za smeštaj u pažljivo odabranim porodicama koje godinama sarađuju sa školom Kaplan. Porodični smeštaj obično je udaljen 30-60 minuta vožnje metroom do škole (zone od 1 do 4). Smeštaj je u jednokrevetnim sobama; toalet/kupatilo se deli sa porodicom. Posteljina i peškiri su obezbeđeni, a u cenu je uračunato pranje veša jednom nedeljno. Ukoliko polaznici žele češće da koriste mašinu za veš doplata je pet funti po upotrebi.

Boravak je na bazi polupansiona.

Rezidecije

Rezidecijalni smeštaj predviđen je za punoletne polaznike, a boravak je na bazi noćenja. Posteljina je obezbeđena dok je peškire potrebno poneti. Čišćenje zajedničkih prostorija obavlja se jednom nedeljno, dok su polaznici odgovorni za urednost svojih apartmana. Studentima su na raspolaganju dodatne prostorije u smeštaju, poput teretane ili delova za zabavu i opuštanje. Mašine za pranje i sušenje veša dostupne su uz doplatu (pet funti po upotrebi), a bežični internet je besplatan. Sve rezidencije udaljane su od 30 do 60 minuta prevozom od škole i nalaze se u zonama od 1 do 4.

Scape Wembley i Scape Shoreditch rezidencije nude studio apartmane sa privatnim kupatilom i kompletno opremljenom kuhinjom, dok Scape Canada Water i Scape Canalside imaju jednokrevetne sobe sa kupatilom u okviru apartmana koji može deliti od 4 do 8 polaznika. Ti apartmani imaju takođe kompletno opremljenu kuhinju.

Adrese rezidencija:

Scape Wembley – Fulton Rd, Wembley Park, Wembley HA9 0LR

Scape Shoreditch – 45 Brunswick Pl, London N1 6DX

Scape Canada Water – 1 Mullberry Walk, London SE16 6BL

Scape Canalside – 25 Bradwell St, Bethnal Green, London E1 4DR

Rezidencijalni smeštaj

  • Rezidencija Scape Wembley
  • Rezidencija Scape Shoreditch
  • Rezidencija Scape Canada Water
  • Rezidencija Scape Canalside

Cenovnik i datumi programa

Za sve programe polazak i povratak je subotom, a nastava počinje ponedeljkom.

2023 CENE (£) – STUDY 30+ PROGRAMI U LONDONU – KAPLAN LONDON BRIDGE

Cene kurseva engleskog za odrasle u Londonu, Study 30+, Verbalisti
Cene su date u funtama (£) – kliknite na tabelu za uvećan prikaz

‼️ Cene programa u trajanju od 5 i više nedelja dostavićemo pošto dobijemo konkretan zahtev.

Pomoć oko prijave za britansku vizu, odnosno uslugu viziranja, jezička mreža Verbalisti svojim polaznicima nikad ne naplaćuje.

U cenu je uključeno:

Odabrani kurs engleskog jezika, smeštaj i ishrana prema opisu u cenovniku, administrativni troškovi upisa i nadoknada za pronalaženje i organizaciju smeštaja koje naplaćuje koledž i koji su nepovratni, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, nastavni materijal, korišćenje jezičke i kompjuterske laboratorije, i besplatan pristup internetu.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije 50£, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, aerodromski transferi, gradski prevoz u Londonu, vannastavne aktivnosti u organizaciji škole, troškovi pribavljanja vize (oko 100£) i putno osiguranje.

Najbolje skole jezika

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Video galerija

Posebno nam je zadovoljstvo da vam predstavimo školu Kaplan London Bridge video prilogom koji smo napravili sa direktorom Andijem Kvinom:

Kursevi engleskog za odrasle u Londonu – imate pitanja ili želite da upišete Study 30+ program, kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Imate komentar ili pitanje?