Zimski kurs nemačkog jezika za mlade u Berlinu

Januar u Berlinu! Provedi deo zime u Berlinu dok učiš nemački u najboljem kampusu u Nemačkoj koji je smešten u Kastanienallee (casting ally) – kraj Berlina čuven po snimanju filmskih scena, brojnim kafićima, restoranima i dizajnerskim radnjama.

Zbog velike popularnosti letnjeg programa active BERLIN – Berlin College, jezička mreža Verbalisti s velikim zadovoljstvom saopštava da je u saradnji sa GLS, vodećom školom jezika u Nemačkoj, uvela program Winter Berlin College. Radi se o zimskoj varijanti najtraženijeg programa učenja nemačkog jezika active BERLIN – Berlin College, koji u kombinaciji sa brojnim aktivnostima i obilascima Berlina, pruža mladima mogućnost najbržeg jezičkog usavršavanja uz sjajnu zabavu i druženje.

Kursevi jezika promocijaZa izvršen upis i uplatu cene koštanja programa do 16. decembra odobrava se popust od 100 evra. Od ove godine jezička mreža obezbedila je još jednu pogodnost za svoje polaznike – putno/zdravstveno osiguranje uračunato je u cenu programa.

Za detalje i cene programa kliknite ovde ili na link u nastavku:

Winter Berlin College važne napomene:

  • Samo u zimskom terminu omogućen je upis i polaznicima uzrasta 15 godina
  • Individualni polasci su 3, 10 i 17. januara, a broj mesta je ograničen, zato požurite i prijavite se ovde.

Otvoren je upis i za letnju sezonu: Zakasnele prijave pojedinih polaznika jezičke mreže ranijih godina dovele su do toga da nije bilo moguće pronaći slobodno mesto na programu u letnjoj sezoni. Zato smo u dogovoru sa koledžom GLS već od 1. septembra ove godine otvorili upis i za letnje termine u 2016. godini.

Jezička mreža Verbalisti, koja je deo obrazovne grupe Prodirekt, zastupa koledž GLS u jugoistočnoj Evropi dugi niz godina. Škola je akreditovana od strane berlinskog Senata, švedskog Ministartsva prosvete, kao i od strane međunarodnih asocijacija ALTO, EAQUALS i IALC. Čak tri puta proglašena je za najbolju jezičku školu u Nemačkoj od strane LTM Language Travel Magazine – 2008, 2010. i 2012. godine. GLS je i jedina škola u Nemačkoj koja poseduje prestižni kampus površine 9.000 kvadratnih metara.

Akreditacije škola za jezicku edukaciju

Save

Imate komentar ili pitanje?