Kursevi španskog jezika i letovanje na Ibici

spanski jezik i letovanje na IbiciIskoristite super povoljne cene za učenje španskog jezika na jednom od najlepših ostrva na svetu. Za detalje programa i cene kliknite ovde.

Predivni zalivi i uvale sa kristalno čistom vodom, visoke stene koje se uzdižu iz mora, mediteranske plaže sa sitnim belim peskom, mirišljave borove šume, romantični zalivi sunca i prijatni barovi na plaži poznati kao „chiringuitos“… sve ovo čini Ibicu savršenim mestom za odmor i učenje.

Noćni život na IbiciŠezdesetih godina prošlog veka poznati umetnici i boemi naselili su čarobno Balearsko ostrvo koje im je svojim bojama i mirisima pružalo neiscrpnu inspiraciju. Mnogi od njih i dalje žive na Ibici, o čemu svedoče brojne umetničke galerije i kolonije rasute po ostrvu.

Verbalisti polaznici na plazi na Ibici
Polaznici jezičke mreže Verbalisti na plaži na Ibici

Ibica je raj i za kupoholičare: razni šoping centri, butici, prodavnice i pijace nude sve što poželite.

Jezička mreža Verbalisti ekskluzivno zastupa u jugoistočnoj Evropi najugledniju i najstariju jezičku školu na Ibici Instituto de Idiomas. Školu su osnovali lingvisti s dugogodišnjim iskustvom u nastavi španskog jezika za strance.

Hit program Verbalista – kurs španskog na Ibici, Instituto de Idiomas

Školska zgrada se nalazi u centru grada Ibice (Ibiza Town) i poseduje moderno opremljene i klimatizovane učionice. Interaktivni pristup i komunikativni način nastave (grupe se formiraju od najviše 8 polaznika) polaznicima nude mogućnost postizanja odličnih rezultata u sve četiri jezičke veštine: razumevanju teksta, pisanju, čitanju i govoru. Za detalje programa i cene kliknite ovde.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?