Popularna letnja škola španskog jezika u Valensiji

Letnja škola španskog u Valensiji, jezička mreža Verbalisti

Učenje španskog jezika uz bogate vannastavne aktivnosti i vrhunsku zabavu – letnja škola španskog u Valensiji.

Letnja škola španskog za decu (14-17) u Valensiji izvodi se ekskluzivno u regionu jugoistočne Evrope u partnerstvu sa jednom od najboljih škola jezika u Španiji – International House Valencia. Program podrazumeva 20 časova španskog jezika nedeljno i bogat program vannastavnih aktivnosti i ekskurzija, sa smeštajem u rezidenciji ili u porodici na bazi punog pansiona.

PROČITAJTE VIŠE OVDE

Učenje španskog u Španiji i popularni active MALAGA program

Učenje španskog u Španiji i popularni active MALAGA program

active MALAGA (16-18 god)

Jezička mreža Verbalisti u saradnji sa vodećim školama u Španiji pruža najbogatiju ponudu letnjih kampova za španski jezik za mlade u jugoistočnoj Evropi, a program active MALAGA koji ovde predstavljamo nalazi se u samom vrhu po popularnosti.

Ovaj action-packed program za mlade uzrasta 16-18 godina karakteriše all-inclusive varijanta koja je podjednako omiljenija među mladima i roditeljima.

PROČITAJTE VIŠE OVDE

Kursevi španskog jezika za odrasle na Palma de Majorci, dragulju Mediterana

kursevi spanskog jezika u palma de majorci

Boraviti na Majorci bilo kada tokom godine znači uživati u rajskom mediteranskom ostrvu, omiljenom letovalištu španske kraljevske porodice, nekadašnje mirne luke Frederika Šopena i drugog doma mnogih svetskih zvezda.

Prelepo, kristalno čisto tirkizno more, kilometri rajske obale sa „svilenim“ belim peskom, bajkovite uvale, plave lagune i pećine i na obali dugoj 550 kilomatara pružaju savršeni ambijent za sve zaljubljenike u španski jezik i kulturu.

Trista sunčanih dana godišnje, fascinantna priroda, najmoderniji klubovi i kafei, ljubazno stanovništvo, ritmovi različitih vrsta muzike, zavodljivi ukusi hrane i sangrije, sve je to tek samo uvod u ono što možete doživeti na Majorci. Učenje španskog na Majorci je uživanje tokom cele godine. PROČITAJTE VIŠE OVDE