Kursevi španskog jezika i letovanje na Ibici

spanski jezik i letovanje na IbiciIskoristite super povoljne cene za učenje španskog jezika na jednom od najlepših ostrva na svetu. Za detalje programa i cene kliknite ovde.

Predivni zalivi i uvale sa kristalno čistom vodom, visoke stene koje se uzdižu iz mora, mediteranske plaže sa sitnim belim peskom, mirišljave borove šume, romantični zalivi sunca i prijatni barovi na plaži poznati kao „chiringuitos“… sve ovo čini Ibicu savršenim mestom za odmor i učenje.

Noćni život na IbiciŠezdesetih godina prošlog veka poznati umetnici i boemi naselili su čarobno Balearsko ostrvo koje im je svojim bojama i mirisima pružalo neiscrpnu inspiraciju. Mnogi od njih i dalje žive na Ibici, o čemu svedoče brojne umetničke galerije i kolonije rasute po ostrvu.

Verbalisti polaznici na plazi na Ibici
Polaznici jezičke mreže Verbalisti na plaži na Ibici

Ibica je raj i za kupoholičare: razni šoping centri, butici, prodavnice i pijace nude sve što poželite.

Jezička mreža Verbalisti ekskluzivno zastupa u jugoistočnoj Evropi najugledniju i najstariju jezičku školu na Ibici Instituto de Idiomas. Školu su osnovali lingvisti s dugogodišnjim iskustvom u nastavi španskog jezika za strance.

Hit program Verbalista – kurs španskog na Ibici, Instituto de Idiomas

Školska zgrada se nalazi u centru grada Ibice (Ibiza Town) i poseduje moderno opremljene i klimatizovane učionice. Interaktivni pristup i komunikativni način nastave (grupe se formiraju od najviše 8 polaznika) polaznicima nude mogućnost postizanja odličnih rezultata u sve četiri jezičke veštine: razumevanju teksta, pisanju, čitanju i govoru. Za detalje programa i cene kliknite ovde.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading