Najbolja škola nemačkog jezika u Nemačkoj, koledž GLS

Ulaz u koledž GLS u Berlinu
Zgrada koledža GLS u Berlinu

Usavršite nemački u jednom od najatraktivnijih evropskih gradova i najboljoj jezičkoj školi u Nemačkoj. Pogledajte ovde detalje i uslove promocije za ovaj program: Jezik na dar – Kursevi jezika po najnižim cenama

Dugogodišnji partner jezičke mreže Verbalisti koledž GLS (German Language School) smešten je u istorijskom centru Berlina, u boemskom kvartu “Prenzlauer Berg“. Taj deo nekadašnjeg istočnog Berlina, u kom su dom pronašli mnogi intelektualci i umetnici, sada se smatra „über-trendy“ kvartom.

Škola je osnovana 1983. godine i akreditovana je od strane berlinskog Senata, švedskog Ministartsva prosvete, kao i od strane međunarodnih asocijacija ALTO, EAQUALS i IALC.

Opis programa i cene pogledajte na sledećim linkovima:

Berlin, nemački jezik (16-20 god), GERMAN LANGUAGE SCHOOL (GLS)
Berlin, nemački jezik – GERMAN LANGUAGE SCHOOL (GLS)
Berlin, poslovni nemački jezik, GERMAN LANGUAGE SCHOOL (GLS)

VAŽNA NAPOMENA: Sve cene prikazane na stranama gore datih linkova već uključuju 50,00 evra promotivnog popusta koji je opisan u kampanji “Jezik na dar”. Dati cenovnik iz 2012. i popust važe samo za upis ili rezervaciju upisa obavljenu do 31. januara 2013. godine.

GLS je čak dva puta proglašena za najbolju jezičku školu u Nemačkoj od strane LTM Language Travel Magazine – 2008. i 2010. godine.

Koledži s kojima sarađujemo prošli su našu strogu selekciju. Školu GLS posetili smo u nekoliko navrata tokom poslednjih desetak godina naše saradnje, upoznali se s njenim vlasnicima, nastavnim kadrom, programima i metodama, razgovarali s polaznicima, prisustvovali časovima i pregledali ponuđeni smeštaj, a evo i šta smo zabeležili tokom naših poseta:


_

_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading