Najbolja škola nemačkog jezika u Nemačkoj, koledž GLS

Ulaz u koledž GLS u Berlinu
Zgrada koledža GLS u Berlinu

Usavršite nemački u jednom od najatraktivnijih evropskih gradova i najboljoj jezičkoj školi u Nemačkoj. Pogledajte ovde detalje i uslove promocije za ovaj program: Jezik na dar – Kursevi jezika po najnižim cenama

Dugogodišnji partner jezičke mreže Verbalisti koledž GLS (German Language School) smešten je u istorijskom centru Berlina, u boemskom kvartu “Prenzlauer Berg“. Taj deo nekadašnjeg istočnog Berlina, u kom su dom pronašli mnogi intelektualci i umetnici, sada se smatra „über-trendy“ kvartom.

Škola je osnovana 1983. godine i akreditovana je od strane berlinskog Senata, švedskog Ministartsva prosvete, kao i od strane međunarodnih asocijacija ALTO, EAQUALS i IALC.

Opis programa i cene pogledajte na sledećim linkovima:

Berlin, nemački jezik (16-20 god), GERMAN LANGUAGE SCHOOL (GLS)
Berlin, nemački jezik – GERMAN LANGUAGE SCHOOL (GLS)
Berlin, poslovni nemački jezik, GERMAN LANGUAGE SCHOOL (GLS)

VAŽNA NAPOMENA: Sve cene prikazane na stranama gore datih linkova već uključuju 50,00 evra promotivnog popusta koji je opisan u kampanji “Jezik na dar”. Dati cenovnik iz 2012. i popust važe samo za upis ili rezervaciju upisa obavljenu do 31. januara 2013. godine.

GLS je čak dva puta proglašena za najbolju jezičku školu u Nemačkoj od strane LTM Language Travel Magazine – 2008. i 2010. godine.

Koledži s kojima sarađujemo prošli su našu strogu selekciju. Školu GLS posetili smo u nekoliko navrata tokom poslednjih desetak godina naše saradnje, upoznali se s njenim vlasnicima, nastavnim kadrom, programima i metodama, razgovarali s polaznicima, prisustvovali časovima i pregledali ponuđeni smeštaj, a evo i šta smo zabeležili tokom naših poseta:


_

_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?