Za ljubitelje engleskog jezika i putovanja

Mediji za ucenje engleskog jezika, Verbalisti kanal

Verbalisti Communication & Travel Channel – Verbalizuj me!

Tokom jeseni najavili smo da ćemo izaći u susret svim ljubiteljima jezičkih putovanja i napraviti poseban kanal Verbalista na portalu English Attack! Saveti i predlozi za sadržaje koje ste nam slali za naš zajednički “Communication & Travel Channel” puno su nam pomogli da ga napravimo što bolje i aktuelnije.

  • Verbalisti, English Attack protiv dosade i neznanjaVerbalisti kanal će sigurno osvojiti one koji još uvek oklevaju da se besplatno registruju na našem portalu i počnu da koriste osnovne funkcije najnaprednije online platforme za učenje engleskog jezika.
  • Naš novi medij za jezička putovanja će i registrovanim korisnicima biti od pomoći. Nakon što provežbaju dodatne besplatne sadržaje, oni će se brzo odlučiti za “total” English Attack! i pretplatiti se na neograničen pristup hiljadama video priloga, foto rečnika i igrica.
  • A svi oni koji žele još više kad je u pitanju usavršavanje znanja engleskog jezika, na Verbalisti kanalu portala English Attack! pronaći će dodatne sadržaje za online vežbe, kao i atraktivne ponude i promocije za jezička putovanja u najbolje lokacije i škole na svetu.

Do dodatnih besplatnih sadržaja za učenje engleskog na Verbalisti kanalu možete doći jednostavno i lako – potrebno je samo da se registrujete ovde email adresom na našem sajtu http://www.verbalisti.com i na portalu English Attack!  Svi koji se registruju dobijaju poseban promotivni kod s kojim ostvaruju pristup Verbalisti kanalu ali i specijalnoj promociji i velikim popustima za pretplatu na English Attack! koja traje do 15. januara 2013.

Najnize cene za ucenje engleskog jezika
Registrujte se na našem sajtu klikom na sledeći link Jezička mreža Verbalisti i ostvarite velike popuste na pretplatu na portal English Attack!

Više o promociji “English Attack! NA DAR” u nastavku:

English Attack! NA DAR

Obradujte dragu osobu i poklonite joj najnapredniju online platformu za učenje engleskog jezika

Engleski u filmovima, ArbitrageUslovi promocije: PRATITE VERBALISTE – Registrujte se na našem sajtu http://verbalisti.com a mi ćemo vam u znak zahvalnosti poslati šifru s kojom ćete ostvariti veliki praznični popust na cene svih opcija pretplata za učenje engleskog jezika na portalu English Attack!. I ne samo to! Registracijom dobijate i pristup specijalnom Verbalisti kanalu i dodatnim besplatnim sadržajima.

Sve što je potrebno da uradite je da unesete vašu email adresu u desnom gornjem uglu sajta ispod naslova PRATITE VERBALISTE (ili kliknite na dugme “Prati” u donjem desnom uglu). Pošto potvrdite da želite da primate naše sadržaje i obaveštenja, mi ćemo vam poslati promotivni pristupni kod/šifru na email adresu s kojom ste se registrovali na našem sajtu. Taj kod zatim unesite u odgovarajuće polje na portalu English Attack! www.english-attack.com Nakon toga će vam se u glavnom meniju pojaviti link Verbalisti za poseban kanal, a u Cenovniku znatno snižene, promotivne cene za pretplatu.

English Attack! je idealan poklon za novogodišnje i božićne praznike. Iskoristite odmah ovu priliku, jer se promocija završava 15. januara 2013.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?