Kursevi nemačkog u Nemačkoj

Usavršite nemački u jednom od najatraktivnijih evropskih gradova i najboljoj jezičkoj školi u Nemačkoj.

Reichstag, Berlin

Želite da dobijete bolji posao u svojoj zemlji ili zaposlenje u Nemačkoj? Nalazite se na rukovodećoj poziciji i potrebno vam je da usavršite znanje nemačkog jezika radi napretka u karijeri? Planirate dalje obrazovanje na univerzitetu u Nemačkoj ili Austriji? Kakvi god da su vaši ciljevi i potrebe za usavršavanjem znanja nemačkog jezika, jezička mreža Verbalisti ima pravi program za vas, a sve konsultacije su besplatne.

Kursevi poslovnog nemackog u Berlinu sa jezickom mrezom Verbalisti
Kursevi poslovnog nemačkog u školi GLS

U svojstvu ovlašćenog regionalnog zastupnika koledža GLS u Nemačkoj, i u pojedinim slučajevima i ko-autora, jezičke programe pohađate po istim cenama koje je koledž GLS objavio, uz mogućnost da ostvarite dodatne popuste kao član jezičke mreže.

Dugogodišnji partner jezičke mreže Verbalisti koledž GLS (German Language School) smešten je u istorijskom centru Berlina, u boemskom kvartu “Prenzlauer Berg“. Taj deo nekadašnjeg istočnog Berlina, u kom su dom pronašli mnogi intelektualci i umetnici, sada se smatra „über-trendy“ kvartom.

Ulaz u koledž GLS u Berlinu
Zgrada koledža GLS u Berlinu

Škola je osnovana 1983. godine i akreditovana je od strane berlinskog Senata, švedskog Ministartsva prosvete, kao i od strane međunarodnih asocijacija ALTO, EAQUALS i IALC. GLS je čak dva puta proglašena za najbolju jezičku školu u Nemačkoj od strane LTM Language Travel Magazine – 2008. i 2010. godine.

Izdvajamo sledeće programe (napomena: kliknite na link/naslov u nastavku da biste pristupili internet stranici željenog programa):

Berlin, nemački jezik (16-20 god), GERMAN LANGUAGE SCHOOL (GLS) – klikni ovde
Berlin, nemački jezik – GERMAN LANGUAGE SCHOOL (GLS) – klikni ovde
Berlin, poslovni nemački jezik, GERMAN LANGUAGE SCHOOL (GLS) – klikni ovde

PRODIREKT LLC, u čijem sastavu posluje regionalna jezička mreža Verbalisti, prva je i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Verbalisti polaznici u školi GLS
Verbalisti polaznici u školi GLS

Završili smo obuku za inspektore jezičkih škola – Inspections & Inspector Training Course koju organizuje EAQUALS (Evaluation and Accreditation of Quality in Language Services). Naše dvadesetogodišnje iskustvo i međunarodne akreditacije vaša su garancija kvaliteta.

Koledži s kojima sarađujemo prošli su našu strogu selekciju. Svaku školu jezika smo posetili, upoznali se s njenim vlasnicima, nastavnim kadrom, programima i metodama, razgovarali s polaznicima, prisustvovali časovima i pregledali ponuđeni smeštaj.

Za razliku od turističkih agencija, mi smo kvalifikovani da vam pomognemo u biranju odgovarajuće škole, vrste, dužine i intenziteta kursa, kao i eventualnoj proveri i testiranju nivoa znanja stranog jezika. Pored toga, proces jezičke i profesionalne edukacije nastavlja se i po vašem povratku u zemlju, a mi smo tu da, po potrebi, doprinesemo kreiranju i što boljoj realizaciji plana profesionalnog usavršavanja i daljeg razvoja vaše karijere.

 

_

This slideshow requires JavaScript.

_

Želite da upišete neki od ponuđenih progama ili imate neko pitanje? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Један одговор на „“

  1. Skola je fantasticna! Materijal,profesori,nacin rada su odlicni,jako su posveceni svima po naosob,ali jedini problem
    je sto u grupi budu uvek 12-13 studenata,to mi je jedina zamerka. I moja preporuka je da se ne ide na 2-3 nedelje,jer to
    ne moze da bude od velikog znacaja.Mesec dana najmanje…Sem ako niste B2 ili C1.

    Pozdrav od Ane iz Novog Sada

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading