Učenje nemačkog u romantičnom Hajdelbergu, kurs nemačkog jezika za odrasle

Kursevi nemačkog za odrasle u Hajdelbergu, Verbalisti

Kurs nemačkog jezika za odrasle: u Hajdelbergu i nemački jezik postaje romantičan 🙂

Hajdelberg je grad koji na prvi pogled krade vaše srce. Godišnje ga poseti oko tri miliona ljudi i spada u najatraktivnije turističke destinacije u Nemačkoj. Jedva čekamo da nam prepričate svoje utiske nakon što se vratite sa usavršavanja nemačkog iz jednog od najlepših evropskih gradova, Hajdelberga.

PROČITAJTE VIŠE OVDE

Kako izabrati najbolji kurs poslovnog nemačkog – lako sa školom GLS u Berlinu

Kursevi nemackog u Berlinu sa jezickom mrezom Verbalisti

Berlin je grad sa najvećom poslovnom ponudom u Nemačkoj; tokom prošle godine kompanije u Berlinu otvorile su 5.506 radnih mesta. Taj grad je i pored brzog ekonomskog rasta uspeo da sačuva preduzetnički duh. Uporedo sa velikim kompanijama, u još većem broju dolazili su preduzetnici iz kreativnih industrija i sada čine značajnu osnovu berlinske ekonomije.

Berlin svojim građanima i posetiocima nudi raznovrsan sadržaj, u kulturnom, poslovnom i društvenom smislu. Kvartovi se međusobno razlikuju, a zajedničko im je što skupa nude ponešto za svačiji ukus, interesovanja i potrebe. Zbog takve raznolike ponude upravo važi za jedan od najdinamičnijih multikulturalnih gradova na svetu, dok je usavršavanje nemačkog u njemu po mnogima najbolje. PROČITAJTE VIŠE OVDE

Nemački jezik za decu, letnji kamp u Nemačkoj – Munich Young & Fun

Nemački jezik za decu - letnji kamp u prelepim Alpima blizu Minhena, Munich Young and Fun, Verbalisti

Letnji kamp u Nemačkoj: Munich Young & Fun (7-14 god)


Program Munich Young & Fun namenjen je deci 7-14 godina i podrazumeva spoj časova nemačkog jezika, zabavnih aktivnosti i ekskurzija tokom kojih će deca na spontan način nadgrađivati znanje nemačkog jezika. Tokom boravka na kampu deca su pod 24-satnim nadzorom iskusnog i stručnog osoblja škole GLS.

PROČITAJTE VIŠE OVDE

Letnji kamp nemačkog jezika za decu, Munich Adventure

Letnji kamp nemačkog jezika za decu, Munich Adventure

Učenje stranih jezika je samo po sebi prelepa avantura. A još kad se spoji sa zabavnim aktivnostima, dobijamo pravi avantura park nemačkog jezika 🙂


Ne drži te mesto i uvek bi da probaš nešto novo? Dođi da iskoristimo prirodne darove bavarskih Alpa i vozimo bicikl po planinskom terenu, savladavamo uzbrdice ili plivamo u jezeru. Ne propuštamo priliku za roštiljadu i druženje kraj logorske vatre. Naravno, sve ovo na nemačkom sa drugarima iz svih krajeva sveta, ali i vršnjacima iz Nemačke, što ovaj letnji kamp čini još kvalitetnijim za jezičko usavršavanje. Hajde da započnemo našu “minhensku avanturu”!

PROČITAJTE VIŠE OVDE