Učenje nemačkog u romantičnom Hajdelbergu, kurs nemačkog jezika za odrasle

Kursevi nemačkog za odrasle u Hajdelbergu, Verbalisti

Kurs nemačkog jezika za odrasle: u Hajdelbergu i nemački jezik postaje romantičan 🙂

Hajdelberg je grad koji na prvi pogled krade vaše srce. Godišnje ga poseti oko tri miliona ljudi i spada u najatraktivnije turističke destinacije u Nemačkoj. Jedva čekamo da nam prepričate svoje utiske nakon što se vratite sa usavršavanja nemačkog iz jednog od najlepših evropskih gradova, Hajdelberga.

PROČITAJTE VIŠE OVDE

Kako izabrati najbolji kurs poslovnog nemačkog – lako sa školom GLS u Berlinu

Kursevi nemackog u Berlinu sa jezickom mrezom Verbalisti

Berlin je grad sa najvećom poslovnom ponudom u Nemačkoj; tokom prošle godine kompanije u Berlinu otvorile su 5.506 radnih mesta. Taj grad je i pored brzog ekonomskog rasta uspeo da sačuva preduzetnički duh. Uporedo sa velikim kompanijama, u još većem broju dolazili su preduzetnici iz kreativnih industrija i sada čine značajnu osnovu berlinske ekonomije.

Berlin svojim građanima i posetiocima nudi raznovrsan sadržaj, u kulturnom, poslovnom i društvenom smislu. Kvartovi se međusobno razlikuju, a zajedničko im je što skupa nude ponešto za svačiji ukus, interesovanja i potrebe. Zbog takve raznolike ponude upravo važi za jedan od najdinamičnijih multikulturalnih gradova na svetu, dok je usavršavanje nemačkog u njemu po mnogima najbolje. PROČITAJTE VIŠE OVDE

Nemački jezik za decu, letnji kamp u Nemačkoj – Munich Young & Fun

Nemački jezik za decu - letnji kamp u prelepim Alpima blizu Minhena, Munich Young and Fun, Verbalisti

Letnji kamp u Nemačkoj: Munich Young & Fun (7-14 god)


Program Munich Young & Fun namenjen je deci 7-14 godina i podrazumeva spoj časova nemačkog jezika, zabavnih aktivnosti i ekskurzija tokom kojih će deca na spontan način nadgrađivati znanje nemačkog jezika. Tokom boravka na kampu deca su pod 24-satnim nadzorom iskusnog i stručnog osoblja škole GLS.

PROČITAJTE VIŠE OVDE

Nemački intenzivni kurs u Bavarskim Alpima

intenzivni kurs nemackog jezika u minhenu za mlade verbalisti

Munich Intensive (15-17 god)

Plavo nebo, kristalno čist vazduh, mistične šume, bajkoviti planinski krajolici i netaknuta priroda – dobrodošli u Bavarske Alpe! Upravo u ovom magičnom okruženju tvoj nemački sa jezičkom mrežom Verbalisti i koledžom GLS postaje intenzivno bolji. Međutim, nije samo učenje nemačkog ovde intenzivno, već SVE.

hotel je smec5a1ten u alpskom zelenilu kraj jezera munich intensive
Pogled iz hotela (kliknite na foto za uvećan prikaz)

U učionici imamo 25 časova nemačkog jezika nedeljno, podižemo nivo znanja kroz interaktivni metod učenja i od prvog dana govorimo isključivo na nemačkom, ja, bitte! Odmah ostavljamo knjige posle nastave i krećemo na vannastavne aktivnosti: plivamo u jezeru Šlierze, planinarimo i čak tri puta nedeljno odlazimo u Minhen. Nedeljom je i sportski dan, spremite se, taktika je bitna! 🙂 Prava poslastica su i karaoke večeri – koju pesmu uvežbavamo danas?

Super je što u okviru smeštaja imamo priliku da sretnemo vršnjake iz Nemačke i sa izvornim govornicima brusimo akcenat i razgovaramo na različite teme.

Ok, priznajemo da imaš opciju i da izabereš i 20 časova nemačkog nedeljno, ali aktivnosti van učionice nikako ne smanjujemo. Čak možeš i intenzivno da uživaš u bavarskim kobasicama jer ovako organizovan program sigurno sagori sve te kalorije! 🙂 Njam!

A šta je najintenzivnije – smeh, zabava i prijateljstva za ceo život.

Ukoliko želiš da pohađaš isti program u Berlinu, dovoljno je da klikneš ovde i naći ćeš se na korak do berlinskog inteziteta 🙂
PROČITAJTE VIŠE OVDE

Letnji kamp nemačkog jezika za decu, Munich Adventure

Letnji kamp nemačkog jezika za decu, Munich Adventure

Učenje stranih jezika je samo po sebi prelepa avantura. A još kad se spoji sa zabavnim aktivnostima, dobijamo pravi avantura park nemačkog jezika 🙂


Ne drži te mesto i uvek bi da probaš nešto novo? Dođi da iskoristimo prirodne darove bavarskih Alpa i vozimo bicikl po planinskom terenu, savladavamo uzbrdice ili plivamo u jezeru. Ne propuštamo priliku za roštiljadu i druženje kraj logorske vatre. Naravno, sve ovo na nemačkom sa drugarima iz svih krajeva sveta, ali i vršnjacima iz Nemačke, što ovaj letnji kamp čini još kvalitetnijim za jezičko usavršavanje. Hajde da započnemo našu „minhensku avanturu“!

PROČITAJTE VIŠE OVDE