Reklama za jedno krajnje neočekivano putovanje (VIDEO)

hobit neocekivano putovanje

Avio kompanija Er Nju Ziland “zaposlila” je orke, vilenjake i hobite da u najnovijem video spotu o pravilima ponašanja na njihovim letovima putnicima objašnjavaju kako da vežu sigurnosne pojaseve.

Air New Zealand spot “An Unexpected Briefing”
I sam Džekson pojavljuje se u spotu “An Unexpected Briefing” (klikni na foto za uvećan prikaz)

Spot pod nazivom “An Unexpected Briefing”, koji se pojavio pre premijere filma Pitera Džeksona “Hobit: Neočekivano putovanje”, sadrži specijalne efekte koje je radila rediteljeva kompanija “Veta vorkšop”, uključujući i digitalnog Goluma koji pojazuje gde se nalaze izlazi za slučaj opasnosti.

I sam Džekson pojavljuje se u spotu od četiri i po minuta pre nego što nestane stavivši “dragoceni” prsten oko koga se vrtela njegova Oskarom nagrađena trilogija “Gospodar prstenova”.

Reklama za Air New Zealand
Reklama za Air New Zealand u hobitovskom stilu

Marketing menadžer Er Nju Zilanda Majk Tod rekao je da je spod deo velike globalne promocije filma koji će svetsku premijeru imati u Velingtonu krajem meseca. Film je prvi deo trilogije “Hobita” koji je prednastavak romana i filmova “Gospodar prstenova”.

Inače, ova aviokompanija postala je poznata po svom spotu u kojem je kabinsko osoblje nago i ima samo boju za telo, ali i video spotovima u kojima se pojavljuje američki reper Snup Dog i članovi poznatog novozelandskog ragbi tima Ol Bleks.

_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?